Ειδήσεις Moto

Υπογραφή συνεργασίας 

Μια αποκλειστική συλλογή και μια περιορισμένης έκδοσης Vespa , που θα παρουσιαστούν τον Νοέμβριο στην διεθνή έκθεση EICMA 

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, στο Λος Άντζελες, ο Sean Wotherspoon και η Vespa υπέγραψαν συνεργασία για να δημιουργήσουν μαζί ένα νέο στυλ: τολμηρό, ατίθασο και διασκεδαστικό για εκείνους που εκφράζουν ένα μοναδικό, νεανικό πνεύμα, μέσα αλλά και έξω από το μητροπολιτικό περιβάλλον.

O Όμιλος Piaggio πάντα μελετά και παρακολουθεί στενά τις συνεχώς μεταβαλλόμενες προτιμήσεις, τάσεις και εμπειρίες που παρακινούν και εμπνέουν τις σύγχρονες γενιές. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου συχνά γεννιέται η μόδα και εξαπλώνεται στον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι ανακάλυψε στην Καλιφόρνια τον κατάλληλο εταίρο για να μοιραστεί και να εφαρμόσει καινοτόμες ιδέες.

 Ο Sean Wotherspoon είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του νεανικού στυλ στις ΗΠΑ. Καθαρή ενέργεια, ασταμάτητη περιέργεια, πρόδρομος, πειραματιστής και φανατικός της street κουλτούρας. Εκφράζεται μέσα από τον κόσμο του Instagram και μοιράζεται το πάθος του με σχεδόν ένα εκατομμύριο followers. O Wotherspoon, όπως και στη σειρά Nike Air Max 97 που τον έκανε διάσημο, παίζει με τα χρώματα, τα αναμιγνύει, προσθέτοντας καινοτόμα και ενδεχομένως απροσδόκητα υλικά μαζί με τα πιο ανόμοια υφάσματα.

Sean Wotherspoon, Michele Colaninno e Vespa

Η προώθηση αυτής της χρωματικής κουλτούρας είναι σήμερα η αποστολή του Sean Wotherspoon και η συνάντηση με τη Vespa μοιάζει με μία φυσική εξέλιξη. Η ιδέα που αμέσως γοήτευσε τον σχεδιαστή ξεκινάει από μια "vintage" ψυχή που ανανεώθηκε πλήρως με τον πιο σύγχρονο τρόπο, όπως απαιτεί  το DNA του Vespa brand. Η συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία γύρω από τη μάρκα μίας κοινότητας ατόμων που θέλουν να διασκεδάζουν, όχι μόνο παίζοντας με τη μόδα, αλλά κυρίως κινούμενοι στους δρόμους, σκορπίζοντας στυλ, χρώμα και χαρά. Και η Vespa είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση!

Έτσι ο Wotherspoon θα καθορίσει τα αισθητικά πρότυπα μιας ειδικής και περιορισμένης έκδοσης Vespa Primavera, που θα συμπληρώνεται με ένα κράνος και μια αποκλειστική capsule συλλογή ενδυμάτων. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της δημιουργικής διαδικασίας θα παρουσιαστούν στην EICMA 2019, τον Νοέμβριο στο Μιλάνο, ενώ τα προϊόντα αναμένονται στην αγορά την άνοιξη του 2020.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok