Ειδήσεις Moto

Διατίθενται σήμερα στην Ελλάδα από την Euro Motors 

Από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα (από το 1948 συγκεκριμένα) η Πολωνία κατείχε μία σημαντική θέση στην παγκόσμια παραγωγή μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων χάριν της Ένωσης Κατασκευαστών Ποδηλάτων "Romet".

Τα μοντέλα της εταιρείας ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες πριν 15-20 χρόνια. Η ανάπτυξη της ROMET ήρθε με την παραγωγή μικρών μοτοσικλετών που χαρακτηρίζονταν για την αξιοπιστία τους και την απλότητά τους. Δεν είναι περίεργο που πολλές από τις «μικρές» ROMET εκείνης της εποχής  εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα, και το "Komarek" ή το μίνι λεωφορείο, όπως το αποκαλούσαν, εξακολουθεί να είναι ακόμα ένα οικείο θέαμα στους δρόμους πολλών Ευρωπαϊκών πόλεων και κωμοπόλεων!!!

Η αρχική επιτυχία είχε συνέχεια και η περαιτέρω ανάπτυξη της ROMET ήρθε το 1976 με την παρουσίαση του μοτοποδήλατου Ogar 200, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με έναν εξαιρετικά ισχυρό κινητήρα για την εποχή του και το οποίο έγινε ευρέως αποδεκτό. Η παρουσίαση του Ogar 200 συνοδεύτηκε από τον εκσυγχρονισμός του εργοστασίου που επέτρεψαν στη ROMET να επεκτείνει την αγορά της και τις εξαγωγές της – από 13.000 μοτοποδήλατα το 1966 σε 145.000 κατά τα τέλη του 20ου αιώνα με σημαντικά μερίδια αγοράς σε Γερμανία, Σουηδία, Ιρλανδία κλπ Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την έναρξη συνεργασιών με γνωστούς Ιταλούς και Ιαπωνικούς κατασκευαστές. Το 2006 ήταν το έτος ορόσημο για την ROMET μιας και εντάχθηκε στον μεγάλο όμιλο βιομηχανιών Arkus & Romet Group Sp με στόχο την διατήρηση της παραγωγής της στην Πολωνία με την ανάπτυξη μοντέλων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Τα μοντέλα της ROMET διατίθενται σήμερα στην Ελλάδα από την Euro Motors.

Η γκάμα της ROMET είναι πλήρης και περιλαμβάνει μοτοποδήλατα, scooter και μοτοσικλέτες όλων των τύπων από 50 - 400 κ.ε.

Όλα τα μοντέλα της ROMET έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά, είναι Euro 4, και πληρούν τις υψηλότερες ποιοτικές και τεχνολογικές προδιαγραφές της μοτοβιομηχανίας.

Στη σημερινή γκάμα των μοντέλων της ROMET θα βρείτε και το Ogar 202,  που αποτελεί την αναβίωση του αειθαλούς Ogar 200!

ROMET_OGAR 202
 

Στη Euro Motors θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα τα μοντέλα:

Πληροφορίες για τη ROMET και μοντέλα της μπορείτε να λάβετε στα τηλέφωνα: 2109010789, 2109010358, 2115705711 καθώς στις ηλεκτρονικές σελίδες:

www.romet.euromotors.gr

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok