Ειδήσεις Moto

Σεπτέμβριος 2019 

Η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL  ανακοινώνει με χαρά ότι Σχολική Χρονιά «μπαίνει» δυναμικά στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς!

Οι επόμενες εκδηλώσεις μας είναι:

  • Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, RIDE DAY, Ημέρα Ελεύθερης Προπόνησης στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.
  • Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. ΠΡΟΣΟΧΗ λίγες θέσεις.
  • Σάββατο & Κυριακή, 12-13 Οκτωβρίου, στη όμορφη πίστα των Σερρών, για τέταρτη φορά εφέτος!!! Ρωτήστε μας για τις προνομιακές τιμές μεταφοράς της μοτοσυκλέτας σας.
  • Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

 CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL 

Το μοναδικό παγκόσμιο Σχολείο που λειτουργεί στη Ελλάδα, έχει σαν σκοπό αναθεωρήσει την σχέση με την μοτοσυκλέτα σας. Η μοναδική τεχνογνωσία και άριστη μεθοδολογία θα σας προσφέρουν την γνώση για να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.  Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση. Περισσότερη Γνώση, Μεγαλύτερη Ασφάλεια!

Join Us to Discover the Art of Cornering.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Πρόγραμμα στη σελίδα μας www.superbikeschool.gr

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok