Ειδήσεις Moto

Βγείτε κερδισμένοι βελτιώνοντας το επίπεδο ασφαλείας σας 

 Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις» της ΜΟΤ.Ο.Ε. εγκαινιάζει την συνεργασία του με την εταιρεία Q Rep S.A., ύστερα από την εξαιρετική προσφορά που δόθηκε για τους πιστοποιημένους αναβάτες μοτοσυκλέτας (AdvancedRiders), οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει τις εκπαιδεύσεις του Ινστιτούτου και έχουν συμμετάσχει επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης τους.

motothesis_el[1]

Η Q Rep S.A (προηγούμενα λειτουργούσα με την επωνυμία Q Brokers), ως νόμιμος εκπρόσωπος της Qatar Insurance Company Europe Limited  (QEL) στην Ελλάδα, επιβραβεύει την προσπάθεια και την ατομική δέσμευση των καθημερινών μοτοσυκλετιστών να βελτιώσουν την ασφάλειά τους, χωρίς αυτοί να υποχρεώνονται από κάποια νομοθετική πρόβλεψη. 

QREP-SA-logo-one_color

Η Q Rep S.A, ξεπερνώντας την συνηθισμένη εκπτωτική πρακτική, η οποία έχει ως  αφετηρία εμπορικά κριτήρια (ομαδικά συμβόλαια, επαγγελματικές ιδιότητες ή εταιρικές προβλέψεις), καινοτομεί επιβραβεύονται την ΑΤΟΜΙΚΗ προσπάθεια ΚΑΘΕ μοτοσυκλετιστή να βελτιωθεί η οδική ασφάλειά του. Συγχρόνως , αναγνωρίζεται η ποιοτική εργασία που γίνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας της ΜΟΤ.Ο.Ε. ως φορέα Εκπαίδευσης Προηγμένης Οδήγησης (Advice in Advanced Riding, A.A.R) και η μακροχρόνια προσπάθεια του, να αποκτήσουν οι μετεκπαιδεύσεις  (post license trainings) το κύρος, την αποδοχή και την διάδοση σε όφελος της ασφάλειας των μοτοσυκλετιστών και όλων των χρηστών των καθημερινών δρόμων.

MOTOE-logo

Βελτιώστε το επίπεδο ασφαλείας σας και επιβραβευτείτε με την καλύτερη ασφαλιστική προσφορά!   

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 6944759739

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.