Ειδήσεις Moto

Ετήσιο συνέδριο Επίσημου Δικτύου

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 το ετήσιο συνέδριο του Επίσημου Δικτύου της. Ένα συνέδριο με ιδιαίτερη σημασία, αφού σηματοδοτεί τη χάραξη της νέας της πορείας στην ελληνική αγορά.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου, έγινε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας και αναδείχθηκε η σημασία της ενίσχυσης της σχέσης εμπιστοσύνης με το Δίκτυο, με στόχο την ενδυνάμωση των μαρκών στην ελληνική αγορά. Παρουσιάστηκε η νέα οργανωτική δομή και η νέα στρατηγική της εταιρίας, με σκοπό την επανατοποθέτηση των μαρκών στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση της εικόνας τους.

Η εταιρία στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασε τα νέα της μοντέλα Kawasaki Versys 1000, 650 & 300X, W800 & Z400, Peugeot Metropolis 400 και Brixton BX125 Classic & Scrambler που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το 2019.

Με επίκεντρο την πελατοκεντρική προσέγγιση και όπλα τις κορυφαίες μάρκες Kawasaki και Peugeot, προτεραιότητα της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών τόσο κατά την πώληση όσο και στο after sales.

teomoto_logo

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok