spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Νίκος Κοσιαβέλος οδηγεί την KTM σε Δεύτερο σερό θρίαμβο

Ο Νίκος Κοσιαβέλος οδηγεί την KTM σε Δεύτερο σερό θρίαμβο

Σε μια εντελώς νέα πίστα στον Πρίνο Τρικάλων, με άψογη διοργάνωση, εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και πλήθος κόσμου να παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες των αναβατών, συνεχίστηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

#93 Νίκος Κοσιάβελος – KTM 85 SX

Ο ταλαντούχος Νίκος Κοσιάβελος έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο στην κατηγορία MX85, αφού πλέον βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μετά τον αγώνα στη Χαλκίδα το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε στον τέταρτο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος στα Τρίκαλα. Οδηγώντας το άψογα προετοιμασμένο KTM 85 SX, o αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM κέρδισε το Α΄ σκέλος, ενώ στο Β΄ σκέλος έχασε την πρωτιά εξαιτίας μιας πτώσης στον τελευταίο γύρο. Σηκώθηκε, και τερματίζοντας δεύτερος, κατέκτησε την πολυπόθητη πρωτιά στο σύνολο.

IMG_9323

“Στο Α΄ σκέλος βρέθηκα στην έκτη θέση μετά την εκκίνηση. Ανεβάζοντας ρυθμό και χάρη στην εξαιρετική KTM 85 SX, έπειτα από δυνατές μάχες κατάφερα να τερματίσω πρώτος. Στο Β΄ σκέλος, ενώ βρισκόμουν στην πρώτη θέση, έναν γύρο πριν το τέλος, στην προσπάθειά μου να προσπεράσω έναν πιο αργό αναβάτη, είχα πτώση με αποτέλεσμα να τερματίσω δεύτερος. Κατέκτησα όμως την πρώτη θέση στο σύνολο και στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω νίκες στην ομάδα μου και να κατακτήσουμε τον τίτλο.”

Ο αναβάτης της KTM MOTOREX MICHELIN ACERBIS TEAM στην κατηγορία MX2, Φραγκίσκος Ζούνης είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Έδειξε εντούτοις για μια ακόμη φορά πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία μέσα στον αγώνα και με μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα, όπως το KTM 250 SX-F στα χέρια του, να συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

IMG_9825

#37 Φραγκίσκος Ζούνης – KTM 250 SX-F

“Παρά την πολύ καλή προετοιμασία και την πολύ καλά σεταρισμένη ΚΤΜ 250 SX-F για τις ανάγκες του αγώνα από την ομάδα μου, φεύγω από τα Τρίκαλα με μια γλυκόπικρη γεύση. Στο Α΄ σκέλος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό, είχα πτώσεις και δυστυχώς τερμάτισα στη 18η θέση. Στο Β΄ σκέλος ξεκίνησα καλύτερα απ’ όλους και ήμουν πρώτος για τρεις γύρους. Παρέμεινα στο γκρουπ των πρωτοπόρων έως το τέλος, όμως μια ακόμη πτώση, τρεις γύρους πριν το τέλος, με έφερε στην 4η θέση. Οι ατυχίες με έχουν πεισμώσει και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω στα καλά αποτελέσματα, δίνοντας χαρά σε όλη την ομάδα που με στηρίζει.”

Η KTM Motorex Michelin Acerbis Team θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πέμπτο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στα Δουνέικα Ηλείας στις 11 και 12 Μαΐου.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO