spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΠετυχημένο ντεμπούτο για τον Γιάννη Περιστερά

Πετυχημένο ντεμπούτο για τον Γιάννη Περιστερά

Ο 14χρονος (σε λίγες ημέρες) Γιάννης Περιστεράς έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο στην κατηγορία Supersport 300 (SSP300) στη διάρκεια του Αγώνα για το Βακλανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας που έγινε στην πίστα των Σερρών.

Ο #John41 προετοιμάστηκε καλά τη χειμερινή περίοδο και η μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η Yamaha R3.

Στις Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευή ο νεαρός Έλληνας οδηγός σημείωσε χρόνο 1’28.418 που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ και μια καλή επίδοση για μία μοτοσυκλέτα με απόδοση στους 42 ίππους, καθώς δεν έχει έρθει ακόμη το αγωνιστικό κιτ της R3.

To Σάββατο η μέρα ξεκίνησε με κρύο καιρό και ο Γιάννης πήρε την pole position με χρόνο 1’29.934, καθώς ήταν ο μόνος από τους 17 οδηγούς της κατηγορίας που σημείωσε χρόνο κάτω από το 1’30”!

Στον 1ο Αγώνα του διημέρου μια κακή εκκίνηση – λόγω απειρίας – τον έριξε στην 6η θέση, όμως με πείσμα και κυρίως σωστή οδήγηση πέρασε στην 2η θέση, λίγο πριν ο Αγώνας διακοπεί λόγω της βροχής που ξαφνικά δυνάμωσε. Μάλιστα είχε μαζί με άλλους 5 συναθλητές του πτώση, η οποία δεν επηρέασε τα αποτελέσματα.

Μετά από προσεκτική δουλειά του Άκη Τσόκου που είναι ο μηχανικός του, η Yamaha R3 ήταν άψογα προετοιμασμένη για τον 2ο Αγώνα που έγινε την Κυριακή. Ο Γιάννης Περιστεράς ξεκίνησε από τη 2η θέση και μέχρι τον τελευταίο γύρο πίεσε τον Χρήστο Παπανικολάου που πήρε τη νίκη. Τερμάτισε 2ος με ταχύτερο γύρο 1’29.657 και άφησε υπερθετικές εντυπώσεις στους θεατές αλλά και την ομάδα του με πολύ καλή οδήγηση και ωραίο στυλ στις στροφές της πίστας.

_MG_9093_Fotor

ΣΑΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ – Coach

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του οδηγού μας, γνωρίζοντας ότι η μοτοσυκλέτα μας χάνει πολύ στην ευθεία, αφού είναι εντελώς νορμάλ. Ο Γιάννης ακολούθησε αυτά που είχαμε συζητήσει πριν τον Αγώνα και η οδήγησή του ήταν πολύ καλή, όπως και η πληροφόρηση που δίνει στην ομάδα για τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις. Δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα και σίγουρα θα βελτιωθούμε, ειδικά μόλις παραλάβουμε το αγωνιστικό κιτ του κινητήρα.”

ΓΙΑΝΝΗΣ #John41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ

“Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος και να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα στις προπονήσεις όλο το χειμώνα. Πιστεύω ότι οδήγησα καλά και στην αρχή του Αγώνα έβλεπα τη διαφορά μου από τον Παπανικολάου να μειώνεται. Στο τέλος οι αργοί οδηγοί που βρήκαμε με δυσκόλεψαν στο προσπέρασμα και έμεινα ευχαριστημένος με την 2η θέση.”

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια:

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Motodirect, ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, Aplinestars, TZORTZOPOULOS – SHOEI, ANEK – SUPERFAST, Zen1one Racing, RACE TECH Exhaust System, Yamaha TSOKOS Racing, Georgopoulos – ERMAX, EXTRA Products TASSOULIS, Extreme Track Days, RISE, mouratis gp spare parts, TECNO MOTO performance, ΜGR Georgakopoulos, clever media, P+P Papageorgiou Peristeras, PIRELLI Intramoto, PAPASTAVROU Shops, AM ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, MGP motograndprix.gr, S1 Sinioris Racing, PERISTERAS TYRES.

BIZZARE STICKERS,SUPERBMOTO,ΒΑΦΕΣ ΜΑΝΟΣ,ANDELIMOTOTOURING,TENGTOOLS

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO