spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣAprilia All Stars

Aprilia All Stars

Περισσότεροι από 10.000 στο για τον εορτασμό της μάρκας απο το Noale.

Η ομαδα του MotoGP, με τους Iannone και Smith, παρουσίασε τη νέα RSV4 1100 Factory και την ειδική έκδοση X, των 225 hp, για τα δέκατα γενέθλια της RSV4. 

Στην πίστα οι Max Biaggi, Loris Capirossi, Manuel Poggiali, Alex Gramigni και Roberto Locatell

 Ήταν μία μεγάλη γιορτή, με τους λάτρεις της Aprilia να ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμά της. Μια νεαρή ιταλική μάρκα που παίρνει ζωή από το πάθος για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες, με μία φανταστική βάση οπαδών, στους οποίους πάντα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες κατέφθασαν στο Mugello για το πρώτο Aprilia All Stars, μία ημέρα που η Aprilia γιόρτασε την ιστορία και το μέλλον της, παρουσιάζοντας στο κοινό, μαζί με την ομάδα MotoGP, τη νέα RSV4 1100 Factory των 217 ίππων. Σε αυτή τη νέα μοτοσυκλέτα συγκεντρώνεται τεχνολογία και αγωνιστική εμπειρία, στοιχεία που εκφράζονται ακόμα πιο απόλυτα στη έκδοση Χ, που δημιουργήθηκε για τα δέκατα γενέθλια της RSV4, και αγγίζει τους 225 ίππους με βάρος 165 Kg.

Aprilia-all-stars-2019_3

Δύο μοναδικές μοτοσυκλέτες που μαρτυρούν τον εξαιρετικό δεσμό μεταξύ των μοντέλων Aprilia και του Αγωνιστικού Τμήματος, το οποίο με 54 παγκόσμιους τίτλους, 7 εκ των οποίων στο WSBK, και 294 νίκες σε Grand Prix, αποτελεί μία πραγματική σημαία τεχνολογίας για τον Όμιλο Piaggio αλλά και για ολόκληρο τον ιταλικό μοτοσυκλετισμό.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της FMI, Giovanni Copioli, αναγνώρισε αυτόν τον σημαντικό ρόλο βραβεύοντας τον Roberto Colaninno, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Piaggio, κατά την παρουσίαση της ομάδας MotoGP.

Η ομάδα Aprilia Racing Gresini βρέθηκε στην πίστα με τις RS-GP 2019, που έκαναν το ντεμπούτο τους πριν από δύο εβδομάδες στο MotoGP του Κατάρ, με αναβάτες τους Andrea Iannone και Bradley Smith. Ήταν οι ίδιοι εκείνοι που αποκάλυψαν τις νέες εκδόσεις Aprilia RSV4 και στη συνέχεια τις οδήγησαν στην πίστα πλαισιωμένοι από ένα εξαιρετικό πλήρωμα πρωταθλητών από τον κόσμο της Aprilia: Max Biaggi, Loris Capirossi, Manuel Poggiali, Alex Gramigni και Roberto Locatelli.

Aprilia-all-stars-2019_1

Πλούσια δρώμενα γέμισαν αυτή την εξαιρετική μέρα, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο κατείχε το φανατικό κοινό της μάρκας: ο τιμητικός γύρος του Biaggi πάνω στην RS 250 παγκόσμια πρωταθλήτρια του 1995, ο αγώνας με όλους τους οδηγούς πάνω σε σκούτερ Aprilia SR 150, στον οποίο επικράτησε τελικά ο Manuel Poggiali, η έκθεση στα pit lane μοτοσυκλετών που έγραψαν την αγωνιστική ιστορία της Aprilia.

Από τους απλούς οπαδούς της ιταλικής μάρκας που γέμισαν τις κερκίδες και τα paddock, μέχρι τα εκατοντάδες μέλη της κοινότητας Bearacer που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους πιλότους και να μοιραστούν αυτή την εορταστική ημέρα με όλη την ομάδα. Στο τέλος μία εντυπωσιακή παρέλαση μοτοσυκλετών Aprilia εισέβαλε στην πίστα, στην ίδια πίστα όπου οι μοτοσυκλέτες από το Noale έχουν θριαμβεύσει 23 φορές σε παγκόσμια Grand Prix.

Aprilia-all-stars-2019_2
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO