spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHusqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2

Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανεβαίνει στο βάθρο της MX2

Αποδεικνύοντας έμπρακτα πως βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή φόρμα επάνω στη νέα του HUSQVARNA FC 250, ο Αλέξης Γεωργαντάς παίρνει την πρώτη του φετινή νίκη στο δεύτερο σκέλος της ΜΧ2 στην πίστα του Άργους. Αντιμετωπίζοντας έναν μικρό τραυματισμό στο δάκτυλο, ο Άρης Τσαρνάς φτάνει να τερματίσει ένα βήμα μακριά από το βάθρο της ΜΧ1.

Σταθερά πρωταγωνιστής της ΜΧ2, ο Αλέξης Γεωργαντάς ήταν για άλλη μια φορά φέτος απειλή για τους αντιπάλους του στην κατηγορία. Παίρνοντας την εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο Αλέξης είχε μια πτώση στα φρένα της πρώτης στροφής. Με πείσμα και εξαιρετική οδήγηση προσπέρασε τους περισσότερους αναβάτες της κατηγορίας και ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος στην πέμπτη θέση της κατηγορίας.

IMG_3516

Παίρνοντας άλλη μία εξαιρετική εκκίνηση επάνω στην FC 250 του, ο Αλέξης έκανε ένα τέλειο δεύτερο σκέλος κι έτσι χάρισε στην ομάδα

την πρώτη φετινή της νίκη. Συλλέγοντας 40 βαθμούς ο Αλέξης ανέβηκε για άλλη μια φορά φέτος στο βάθρο της κατηγορίας.

Ξεκινώντας τον αγώνα του Άργους με έναν μικρό τραυματισμό στο δάκτυλο, ο Άρης Τσαρνάς έσφιξε τα δόντια για να ολοκληρώσει τον αγώνα στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης της ΜΧ1. Πέμπτος στο πρώτο σκέλος επάνω στην δική του HUSQVARNA FC 450, ο Άρης βελτίωσε το αποτέλεσμά του τερματίζοντας τέταρτος στο επόμενο σκέλος της κατηγορίας.

Στον αγώνα του Άργους η είχε την χαρά να φιλοξενήσει τον . Οδηγώντας μια HUSQVARNA FC 250 ο Σουηδικής καταγωγής αναβάτης τερμάτισε πέμπτος και όγδοος στα σκέλη της ΜΧ2 κι έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα στην όγδοη θέση της κατηγορίας.

Η Husqvarna Motul Michelin Acerbis Team ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για τον τρίτο γύρο του Π.Π. ΜΧ που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα στις 30/31 Μαρτίου.

IMG_5217

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC 450: “Ένας μικρός τραυματισμός στο χέρι μερικές μέρες πριν τον αγώνα στο Άργος δεν μου επέτρεψε να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Τις μέρες πριν τον αγώνα κόπηκα στο δάκτυλο του δείκτη και μέσα στα σκέλη δεν μπορούσα να κρατήσω καλά το τιμόνι. Κοιτάζουμε πλέον μπροστά και θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος και πιο δυνατός στον επόμενο κιόλας αγώνα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στην Χαλκίδα. Είναι μια πίστα που γνωρίζω καλά και ανυπομονώ να τρέξω εκεί.”#21 Αλέξης Γεωργαντάς – Husqvarna FC 250: “Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα μετά τον αγώνα του Άργους. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη στο δεύτερο σκέλος, αλλά ξέρω πως εάν δεν είχα την πτώση στο πρώτο σκέλος το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο. Στο πρώτο σκέλος έφυγα πολύ καλά στην εκκίνηση αλλά ένα μικρό λάθος στα φρένα της πρώτης στροφής με οδήγησαν σε πτώση. Ξεκίνησα τελευταίος και σε μία πίστα όπου οι προσπεράσεις ήταν δύσκολες τερμάτισα πέμπτος. Στο δεύτερο σκέλος είχα άλλη μία καλή εκκίνηση και έφυγα πρώτος. Είχα τον δικό μου ρυθμό και έτσι κατάφερα να πάρω την πρώτη νίκη φέτος. Αφήνουμε πίσω τα μικρολαθάκια και συνεχίζουμε δυναμικά στον επόμενο αγώνα της Χαλκίδας.”

Βρείτε όλες τις φωτογραφίες από τον αγώνα του Άργους εδώ

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO