spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΑνάκληση μοτοσυκλετών KTM

Ανάκληση μοτοσυκλετών KTM

Θέμα: Ανάκληση μοτοσικλετών ΚΤΜ μοντέλο 1290 Super Adventure για τροποποίηση του ρεζερβουάρ καυσίμου Αγαπητοί συνεργάτες θα θέλαμε σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία KTM South East Europe SA, Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών ΚΤΜ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών ΚΤΜ μοντέλο 1290 Super Adventure. Η ανάκληση αφορά σε 54 μοτοσικλέτες, παραγωγής ετών 2015-2016. Κατά την παραγωγική διαδικασία του ρεζερβουάρ καυσίμου παρατηρήθηκαν μη συμμορφώσεις στην διαδικασία περιστροφικής χύτευσης. Στην περιοχή της σέλας ενδέχεται να υπάρχει μικρή διαρροή καυσίμου στην εφαρμογή του κάτω εμφυτεύματος του φαίρινγκ στο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσικλετών ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να γίνει τροποποίηση του ρεζερβουάρ καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας KΤΜ South East Europe SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: info@ktm.gr.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO