Ειδήσεις Moto

Η κορυφή του Hyper Sport Touring

Η Kawasaki παρουσιάζει μια νέα, ακόμα πιο προηγμένη έκδοση της μοναδικής Hyper Tourer Ninja H2 SX.

Με στόχο να προσφέρει μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, η υπερτροφοδοτούμενη Ninja H2 SX σχεδιάστηκε για να καλύπτει γρήγορα και άνετα εκατοντάδες χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο με την ίδια ευκολία με την οποία ελίσσεται στις ορεινές διαδρομές.

19ZX1002D_40RGY2AFAC1CG_A
 

Η νέα special έκδοση Ninja H2 SX SE+ είναι εξοπλισμένη με το πιο προηγμένο πακέτο ηλεκτρονικών βοηθημάτων αναβάτη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε tourer μοτοσυκλέτα της Kawasaki. Στον ήδη πλούσιο οπλοστάσιο του μοντέλου προστίθεται το Σύστημα Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενων Αναρτήσεων της Kawasaki (KECS), το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί τόσο από τους διακόπτες στο τιμόνι όσο και από το συνδεδεμένο με Bluetooth κινητό τηλέφωνο του αναβάτη, μέσω της νέας εφαρμογής της KawasakiRideology.

19ZX1002D_40RGY2_EC Suspension

Η εφαρμογή “Rideology” προσφέρει ακόμη στον αναβάτη ένα πλήθος λειτουργιών, όπως καταγραφή πληροφοριών οδήγησης, υπενθυμίσεις διαστημάτων service αλλά και ειδοποιήσεις στην TFT οθόνη για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα.

19ZX1002D_40RGY2FMEC1CG_A

Πέρα από πληροφορίες προερχόμενες από το κινητό, η έγχρωμη TFT οθόνη στον πίνακα οργάνων εμφανίζει μια σειρά από ενδείξεις, όπως γωνία κλίσης, ένδειξη πίεσης υπερσυμπιεστή, μέση κατανάλωση και ένδειξη οικονομικής οδήγησης.

19ZX1002D_40RGY2DORF1CG_A

Η Ninja H2 SX SE+ έχει αναβαθμισμένο σύστημα φρένων, με τις νέες δαγκάνες Stylema της Brembo που προσφέρουν πιο αποτελεσματική ψύξη των φρένων αλλά και πιο άμεση αίσθηση στη μανέτα του φρένου.

Ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τα επίπεδα πολυτέλειας, η νέα Βαφή Υψηλής Αντοχής της Kawasaki, με την ικανότητα να αυτοεπιδιορθώνει μικρές γρατζουνιές στο χρώμα, έχει εφαρμοστεί στις επιφάνειες της μοτοσυκλέτας που φθείρονται πιο εύκολα.

Με μοναδικό σχεδιασμό, προηγμένη μηχανολογία, πολυτελή εξοπλισμό και πολυδιάστατες ικανότητες, η νέα Ninja H2 SX SE+ πηγαίνει το Sport Touring σε άλλο επίπεδο.

19ZX1002D_40RGY2ALFB1CG_A

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok