spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣ2019 KTM 1290 Super Duke GT - Super Duke R  

2019 KTM 1290 Super Duke GT – Super Duke R  

Για τουρισμό από πίστα σε πίστα!…..

Με σημαντικές αλλαγές είδαμε το νέο SUPER DUKE GT στην έκθεση της Κολωνίας.

Πρώτα από όλα γίνεται πιο χρηστικό. Μια μοτοσυκλέτα που είναι φτιαγμένη και για τουρισμό οφείλει να προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη από τον αέρα και αυτό ήταν ένα σημείο που είχε δεχτεί κριτική το προηγούμενο μοντέλο. Στο νέο GT έχει ανασχεδιαστεί το μπροστινό μέρος, έχει αποκτήσει το χαρακτηριστικό πλέον φανάρι της KISKA και ένα νέο σύστημα για ανασχεδιασμένη αεροδυναμικά ζελατίνα φαίρινγκ για να παρέχει την απαιτούμενη προστασία.

2019-KTM1290SUPER-DUKE-R_11-(2)

Το ότι είναι καλύτερη μοτοσυκλέτα για τουρισμό δεν σημαίνει ότι δεν είναι φτιαγμένη για αναβάτες που ψάχνουν οδηγικές συγκινήσεις. Ο κινητήρας έχει δεχτεί αλλαγές από την έκδοση R και αποδίδει πλέον 175hp@9000rpm με ροπή 14,4Kgm@6500rpm. Επίσης απέκτησε τις πιο εξελιγμένες ημιενεργητικές αναρτήσεις της WPκαι νέους αισθητήρες κλίσης που συνεισφέρουν στην βελτιωμένη λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Με το Quickshifter + που επιτρέπει ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη και το προαιρετικό πρόσθετο Ride Mode: Track, η νέα 1290 Super Duke GT σας παρασύρει να μπείτε στην πίστα με τις ….βαλίτσες.

Τελευταία αλλά πολύ χαρακτηριστική αναβάθμιση, η νέα οθόνη οργάνων TFT που είναι 6,5’’!!! Η οθόνη δίνει όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε ο αναβάτης, συνδέεται με το κινητό για να βλέπετε ποιος καλεί, ενώ μπορεί να υποστηρίξει και προηγμένη λειτουργία πλοήγησης. Πολύ σημαντική βελτίωση είναι η ευκολία ρύθμισης των αναρτήσεων με ένα κουμπί στο τιμόνι.

Το Super Duke R ουσιαστικά απέκτησε νέα γραφικά και χρώματα, ενώ σε σχέση με το GT έχει δύο ίππους παραπάνω (177@9750 και  14,44Kgm@6500rpm>

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO