spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣKTM Off Road Days 2018 - Γρεβενά

KTM Off Road Days 2018 – Γρεβενά

Τα πρώτα KTM OFFROAD DAYS για το 2018 έκρυβαν εκπλήξεις. Μοτοσυκλέτες 2019, αναβίωση αγώνα endurο, μαθήματα οδήγησης από τους επίσημους αναβάτες της KTM. Τα πιο READY TO RACE test ride ξεκίνησαν δυναμικά από την πρωτεύουσα του ελληνικού enduro!

Στα Γρεβενά στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν φέτος τα KTM OFFROAD DAYS, που μετά τα COFFEE DAYS και τα ORANGE DAYS αφορούν ένα ακόμη ραντεβού, αυτό της ελληνικής αντιπροσωπείας της KTM SOUTHEAST EUROPE με όλους τους αναβάτες ανά τη χώρα.

Ξεκινώντας τον Μάρτιο από το Ναύπλιο και τα πρώτα COFFEE DAYS, η περιήγηση σε ολόκληρη την Ελλάδα ολοκληρώνεται στα τέλη Οκτωβρίου με το πέρας των OFFROAD DAYS, που φέρνει τις «χωμάτινες» σειρές Enduro και Motocross του 2019 κοντά σε όλους εκείνους που αγαπούν τους αγώνες, την περιπέτεια και την περιήγηση στην ύπαιθρο.

Στα Γρεβενά, με τη βοήθεια του μηχανικού της ομάδας enduro της KTM, Βαγγέλη Αμανατιάδη, έγινε η αρχή. Χαρήκαμε πάρα πολύ που συμβάλαμε στην προσπάθεια αναβίωσης ενός εκ των ιστορικότερων αγώνων, του Enduro Πίνδου. Μαζί μας βρισκόταν ένα από τα μέλη της «πορτοκαλί ομάδας» στο Πανελλήνιο Enduro. Πρόκειται για τον φετινό Πρωταθλητής Ελλάδος Αλέξη Ζώρα  που ήταν εκεί για να μεταδώσει τη γνώση της οδήγησης στο χώμα.

Σε δύο ημέρες γεμάτες οδήγηση, σχεδόν 50 αναβάτες ανέβηκαν πάνω στα EXC, EXC-F και SX-F του 2019. Το EXC300 TPI είναι το επαναστατικό δίχρονο enduro με το σύστημα ψεκασμού. Από τη σειρά των τετράχρονων μοτοσυκλετών του είδους ξεχωρίζει το 350 EXC-F που αποτελεί το πιο δημοφιλές μοντέλο για την KTM στη χώρα μας.

Η ολοκαίνουργια σειρά Motocross μοντέλων τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών αναβατών, με τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα του 2019, 250 SX-F και 450 SX-F να βρίσκονται στη διάθεσή τους για οδήγηση.

Ραντεβού στις Σέρρες στις 29 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου με την πολύτιμη βοήθεια του συνεργάτη μας ΜΑΚΙΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ θα διεξαχθούν τα δύο επόμενα OFFROAD DAYS στη Βόρεια Ελλάδα.

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις έξι στάσεις των OFFROAD DAYS 2018.

Ημερομηνίες & Τόποι Διεξαγωγής:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 Σέρρες – ΜΑΚΙΝΑ
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 Θεσσαλνίκη ΜΑΚΙΝΑ
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 Ξάνθη – ΔΡΑΜΟΝ
Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 Τρίκαλα – ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 Κατερίνη – BOB’SMOTORGARAGE
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 Αθήνα – KTM DEALERS OF ATHENS  

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:

KTM 300 EXC TPI
KTM 350 EXCF
KTM 250 SX
KTM 450 SXF

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.Όροι συμμετοχής :

Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία offroad και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα (έγγραφη συναίνεση κηδεμόνα)
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα KTM OFFROAD DAYS με τις μοτοσυκλέτες των testrides.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO