spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗμέρες Μοτοσυκλέτας 2018

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018

Η εκδήλωση που απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μοτοσυκλέτα είναι πλέον πραγματικότητα και το τριήμερο 28 έως και 30 Σεπτεμβρίου μας περιμένει για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές!

Η μεγάλη στιγμή ήρθε, το μεσημέρι της Παρασκευής 28/9 και ώρα 16.00 ανοίγουν οι πύλες μιας σημαντικής έκθεσης, ενός αυθεντικού φεστιβάλ μοτοσυκλέτας, με εκθέματα και εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν τον επισκέπτη. Μια πραγματική γιορτή για όλο τον κόσμο, ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο, παρελθόν και μέλλον μαζί σε μια σκηνή, ευκαιρία να δούμε από κοντά νέες και παλιές μοτοσυκλέτες κάθε είδους και κάθε εποχής.

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (4)

Όλα θα συμβούν στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, Ερμού και Πειραιώς απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και για τη φετινή διοργάνωση υπερισχύει το θεματικό στοιχείο, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να δει και να μάθει πολλά που δεν γνώριζε μέχρι στιγμής:

  • Aφιέρωμα στη Βρετανική σχολή από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας, με 40 εμβληματικά μοντέλα από μάρκες που οι περισσότερες δεν υπάρχουν σήμερα
  • Aφιέρωμα στο θρυλικό Honda CB,που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ιστορίας, από τη Λέσχη Φίλων Κλασικής Ιαπωνικής Μοτοσυκλέτας
  • Custom showαπό το caferacer.gr, με 40 custom μοτοσυκλέτες και με τις περισσότερες να παρουσιάζονται για πρώτη φορά
  • Συμμετοχή πολλών Custom Builders,με πολλές νέες δημιουργίες που ξεπερνούν κάθε φαντασία

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (1)

Δεν θα λείπουν φυσικά και οι σύγχρονες μοτοσυκλέτες, οι περισσότερες εταιρίες θα βρίσκονται εκεί, όπως οι ΒΜW, Ducati Scrambler, Honda, Husqvarna, HarleyDavidson, Indian, Moto Guzzi, Triumph, MV Agusta, Bajaj, Royal Enfield κ.α.

Καθημερινά θα γίνονται live συναυλίες μετά τις 20.00, με rock, surf rock, blues και soul music.

Tην Κυριακή στις 18.00 θα γίνει η μεγάλη βόλτα του DGR στο κέντρο της Αθήνας και με κατάληξη στο αμαξοστάσιο το φεστιβάλ θα κλείσει τις πύλες του με ένα μεγάλο party!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Παρασκευή 16.00 – 22.00, Σάββατο & Κυριακή: 11.00 – 23.00

Τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ για μία μέρα και 5 ευρώ για όλες τις μέρες. Γυναίκες με δίπλωμα μοτοσυκλέτας και παιδιά έως 15 ετών δωρεάν.

Για parking δείτε εδώ https://motorcycleevents.gr/hmeres-motosykletas/hmeres-motoshkletas-poy-na-pao-pos-pao-poy-parkaro/

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO