spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟΜΙΛΟΣ PIAGGIO:

ΟΜΙΛΟΣ PIAGGIO:

Από τις αρχές Οκτωβρίου δυνατότητα on-line κράτησης για τα πρώτα οχήματα

Η ηλεκτρική καινοτομία του Ομίλου Piaggio ενσαρκώνεται στην πιο εμβληματική μάρκα του,
θέτοντας για ακόμη μία φορά νέες παραμέτρους στην αστική μετακίνηση

Η Vespa Elettrica θα είναι το πρώτο προϊόν του Ομίλου που υιοθετεί καινοτόμες λύσεις διασύνδεσης μεταξύ ανθρώπων και μηχανών

Vespa Elettrica 10Ακολουθώντας το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στην τελευταία EICMA, o Όμιλος Piaggio θα ξεκινήσει την παραγωγή της Vespa Elettrica μέσα στον Σεπτέμβριο. Η πολυαναμενόμενη ηλεκτρική έκδοση του πιο διάσημου και αγαπημένου σκούτερ στον κόσμο θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Pontedera, στην επαρχία της Pisa, εκεί όπου γεννήθηκε η πρώτη Vespa την άνοιξη του 1946, αποτελώντας σήμερα έναν από τους παγκόσμιους τεχνολογικούς ηγέτες σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή προηγμένων λύσεων μετακίνησης.

Ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου θα υπάρχει δυνατότητα κράτησης για τα πρώτα οχήματα, μόνο μέσω διαδικτύου στην αποκλειστική ιστοσελίδα, με πρωτοποριακά «all inclusive» πακέτα χρηματοδότησης μαζί με τους συμβατικούς τρόπους αγοράς. Η τιμή της θα συμβαδίζει με το ανώτερο όριο της τρέχουσας γκάμας Vespa.

Vespa Elettrica 11Η παρουσίαση της Vespa Elettrica θα γίνει σταδιακά ξεκινώντας από τα τέλη Οκτωβρίου ώστε να ολοκληρωθεί μέχρι τον Νοέμβριο και να συνδυαστεί χρονικά με την Διεθνή Έκθεση EICMA 2018 στο Μιλάνο. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη και στη συνέχεια θα επεκταθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία από τις αρχές του 2019.

Η Vespa Elettrica αποτελεί το πρώτο βήμα για τον Όμιλο Piaggio προς την κατεύθυνση μίας εμπλουτισμένης διασύνδεσης μεταξύ οχημάτων και ανθρώπων χειριστών. Η Vespa Elettrica θα είναι έτοιμη να εξοπλιστεί στο προσεχές μέλλον με λύσεις που αναπτύσσονται επί του παρόντος για το Gita – το ρομπότ που βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού από την Piaggio Fast Forward στη Βοστώνη (το οποίο θα εισέλθει στην παραγωγή στις αρχές του 2019) – όπως τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης που προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται στα ανθρώπινα δεδομένα και Vespa Elettrica 12ερεθίσματα. Θα αναγνωρίζουν ανθρώπους και άλλα οχήματα κινούμενα στην περιοχή, θα διευρύνουν την ικανότητα του χειριστή να ανιχνεύει πιθανούς κινδύνους και ευκαιρίες και θα παρέχουν σε πραγματικό χρόνο δεδομένα χαρτογράφησης και κίνησης, συμβάλλοντας στη βελτίωση του σχεδιασμού των υποδομών μετακίνησης στα σημερινά αστικά κέντρα. Πάνω από όλα, αυτά τα οχήματα νέας γενιάς θα γνωρίζουν σε βάθος τους χειριστές τους: θα τους αναγνωρίζουν χωρίς κλειδιά, προβλέποντας τις επιλογές οδήγησης, αλληλοεπιδρώντας με άλλες συσκευές και οχήματα στον δρόμο και επιτρέποντας επίπεδα εξατομίκευσης που σήμερα δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Η Vespa Elettrica λανσάρεται ως ένα σύγχρονο έμβλημα ιταλικής τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Με την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης, η Vespa επιβεβαιώνεται ως σύμβολο του συνδυασμού στυλ Vespa Elettrica 03και κορυφαίας τεχνολογίας. Η Vespa Elettrica δεν μόνο ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ. Είναι ένα έργο τέχνης της εποχής μας, με έναν τεχνολογικό πυρήνα που ενσωματώνει όλες τις αξίες του κόσμου της Vespa, την εικόνα της, την κοινωνική και φιλική προς το περιβάλλον ψυχή της, τώρα ακόμα πιο ευαίσθητη προς την ποιότητα ζωής στο αστικό περιβάλλον. Vespa Elettrica σημαίνει εύκολη φυσική οδήγηση, σημαίνει προηγμένη συνδεσιμότητα και απουσία θορύβου, εξατομίκευση και προσβασιμότητα, αξίες που πάντα ανήκαν στη Vespa και σήμερα επιτυγχάνονται πλήρως με τη Vespa Elettrica.

Το εμπορικό σήμα Vespa σήμερα βιώνει μία από τις πιο επιτυχημένες στιγμές της ιστορίας της, με πάνω από ενάμιση εκατομμύριο πωλήσεις οχημάτων μέσα στην τελευταία δεκαετία. Το πρώτο εξάμηνο του 2018 έκλεισε με περίπου 10% αύξηση πωλήσεων σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO