spot_img

Dani Pedrosa

DANI PEDROSSA.2Ο Dani Pedrosa, γνωστός ως «Ο μικρός Σαμουράι», ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν, θα κρεμάσει τις αγωνιστικές του φόρμες, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία καριέρα στο MotoGP.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι μια απόφαση που σκεφτόμουν να πάρω εδώ και αρκετό καιρό, είναι πολύ δύσκολη γιατί είναι το σπορ που αγαπάω. Παρά το γεγονός ότι έχω αρκετά καλές ευκαιρίες για να συνεχίσω να αγωνίζομαι,
δεν αισθάνομαι ότι το κάνω με την ίδια ένταση, συγκριτικά με το παρελθόν και πλέον έχω διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή μου.

DANI PEDROSSA.1Θέλω να εκφράσω το πόσο τυχερός αισθάνομαι που είχα αυτή την εμπειρία, αυτή την ευκαιρία στη ζωή μου. Είναι απίστευτο να αγωνίζεσαι για μια τόσο μεγάλη ομάδα, μπροστά σε τόσους οπαδούς.
Μπορώ να πω πως πέτυχα περισσότερα από όσα περίμενα στη ζωή μου και είμαι πολύ υπερήφανος για όσα έχω καταφέρει σε αυτό το σπορ».

Ο Dani Pedrosa θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους αναβάτες στην ιστορία του MotoGP, και πολύτιμος θησαυρός για την Honda, καθώς φλέρταρε συνεχώς με το βάθρο.
Ο 32 χρόνος αναβάτης κατέχει την τρίτη θέση σε αριθμό θέσεων στο βάθρο, 54 νίκες και συνολικά τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO