Ειδήσεις Moto

Τώρα και με κιτ αναβάθμισης!

2018 Yamaha YZ65 kit racing 10Η Υamaha YZ65 είναι από τις πιο προηγμένες και συναρπαστικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες για νεαρούς αναβάτες, που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια. Με ολοκαίνουργιο κινητήρα και πλαίσιο, και στυλ εμπνευσμένο από την YZ450F, η YZ65 του 2019 επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την απόλυτη δέσμευση της Yamaha για τις μοτοσυκλέτες motocross που απευθύνονται σε νεαρούς αναβάτες.

Τώρα μπορείτε να βρείτε την ΥΖ65 ’19 στο επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Υamaha στην τιμή των €4.200 με ΦΠΑ.
2018 Yamaha YZ65 kit racing 11Επίσης μπορείτε να αξιοποιήσετε το κιτ αναβάθμισης YZ65 bLU cRU kit για να ανεβάσετε την απόδοση και την εικόνα της YZ65 ’19 στο maximum. H λιανική τιμή του κιτ είναι €920 με ΦΠΑ, ισχύει για περιορισμένο αριθμό και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το κιτ περιλαμβάνει : εξάτμιση (θάλαμος διαστολής και τελικό), ποδιά MX, βαλβίδες εξαέρωσης μπροστινού, κάλυμμα συμπλέκτη, κάλυμμα εισαγωγής αέρα, φίλτρο αέρα, τάπα εξάτμισης, διακοσμητικά για εργοστασιακή racing όψη, σακίδιο πλάτης και καπέλο.

2018 Yamaha YZ65 kit racing 13Η νέα YZ65 ’19 διαθέτει το αυθεντικό αγωνιστικό DNA των YZ στον στάνταρ εξοπλισμό της. Το αγωνιστικό μπλε πλαίσιο, τα εντυπωσιακά γραφικά και οι μπλε ζάντες είναι εμπνευσμένα από την MXGP YZ450FM της Yamaha. Όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της έχουν αναπτυχθεί από την ίδια ομάδα μηχανικών που είναι υπεύθυνοι και για τις άλλες αγωνιστικές YZ.

Η νέα YZ65 ’19 αποτελεί την ιδανική συνέχεια μετά τις παιδικές μοτοσυκλέτες PW50 και TT-R της εταιρείας, παρέχοντας στους αυριανούς πρωταθλητές την ιδανική 2018 Yamaha YZ65 kit racing 14είσοδο στο motocross. Ξεκινώντας με ένα εκπληκτικό μοντέλο, οι αναβάτες της YZ65 μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν από την ευρεία γκάμα των YZ, καθώς επίσης και να εξελιχθούν με το πρόγραμμα bLU cRU της Yamaha, με τη δυνατότητα να ανέβουν τις βαθμίδες έως την κορυφή των αγώνων motocross.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.yamaha-motor.gr ή απευθείας στον ακόλουθο σύνδεσμο : https://bit.ly/2019_YZ65_GR

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok