Ειδήσεις Moto

Αστικό εργαλείο σε μοναδική τιμή

Gemini Tapo 50 14Το νέο scooter της Gemini είναι η λύση για όσους μετακινούνται σε αστικό περιβάλλον. Ένα φυσικό αποτέλεσμα της ανάγκης για απρόσκοπτη μετακίνηση εκεί όπου οι δρόμοι σφύζουν από ακινητοποιημένα οχήματα. Ευέλικτο, στιβαρό και ασφαλές, με τετράχρονο κινητήρα προδιαγραφών Euro4, που χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη αξιοπιστία και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

Με βάση ένα ατσάλινο πλαίσιο που έχει μελετηθεί ώστε να προσφέρει την απαιτούμενη ακαμψία, το Tapo 50 αναδεικνύει την απλότητα με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας προδιαγραφές για να Gemini Tapo 50 12ανταποκρίνεται στη σκληρή χρήση. Απευθύνεται σε αναβάτες κάθε ηλικίας και εμπειρίας, αναδεικνύοντας έναν εξαιρετικά φιλικό και άκρως χρηστικό χαρακτήρα.

Η λειτουργία του κινητήρα προσφέρει γραμμική και μεστή απόδοση από τις πολύ χαμηλές στροφές, πετυχαίνοντας δυνατές επιταχύνσεις τόσο εν κινήσει όσο και από στάση, ικανές να σας αναδείξουν σε νικητή στις μάχες των πόλεων. Νικητή όμως θα σας βγάλουν και στον τομέα της χρηστικότητας, όπου το Gemini Tapo 50 13επίπεδο πάτωμα, ο γάντζος στην ποδιά, οι θήκες κάτω από το τιμόνι, οι χειρολαβές για τον συνεπιβάτη, η εξωτερική τάπα του ρεζερβουάρ, η ύπαρξη και μανιβέλας, καθώς και ο χώρος για κράνος κάτω από τη σέλα, είναι σίγουρα στοιχεία που εξυπηρετούν αφάνταστα στην καθημερινή μετακίνηση.

Το Tapo 50 διαθέτει ποιότητα κατασκευής που το κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας και προσφέρεται στην ασυναγώνιστη τιμή των 1.095€. Καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση δύο (2) ετών και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-2585991 και στην ιστοσελίδα https://gemini-motors.gr/

ΤΑPO 50 – TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑGemini Tapo 50 15

Κινητήρας: Τετράχρονος αερόψυκτος
Τροφοδοσία: Ηλεκτρονικό Καρμπυρατέρ
Κυβισμός: 49cc
Ισχύς: 2.45Hp/7.000rpm
Ροπή: 2,7Nm/5.000rpm
Ανάφλεξη: Ηλεκτρονική CDI
Μετάδοση: Αυτόματη
Εκκίνηση: Μίζα & Μανιβέλα
Τροχοι: 10”
Φρένα: Υδραυλικό δισκόφρενο - Ταμπούρο
Βάρος: 78kg
Ρεζερβουάρ: 5.8lt

  • Gemini Tapo 50 10
  • Gemini Tapo 50 11
  • Gemini Tapo 50 12
  • Gemini Tapo 50 13
  • Gemini Tapo 50 14
  • Gemini Tapo 50 15
  • Gemini Tapo 50 16
  • Gemini Tapo 50 17
  • Gemini Tapo 50 18

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok