fbpx

Ειδήσεις Moto

×

Προειδοποίηση

Plugin JoomAdditionalImageFields: The XML file 'additional.xml' could not be found. Maybe you have to rename it in directory 'plugins/joomgallery/joomadditionalimagefields/additionalfields/' from 'additional.tmp.xml'. Please also read the documentation of this plugin.

 2ος 2ήμερος Αγώνας – Ωρωπός

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2018 – 1ος Αγώνας – Ωρωπός 22 Απριλίου

Με το βλέμμα στο μέλλον

Ο 2ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγινε στον Ωρωπό, από το Αθλητικό Σωματείο Εκτός Δρόμου Enduro Oropou 12Ομάδα (Off Road Team) σε συνεργασία με την Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού.
Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά, που στέφθηκε όμως με επιτυχία και θα μείνει στη μνήμη μας για τις αρκετές του καινοτομίες (Όπως το GPS Tracking που απέδωσε πολύ χρήσιμα στοιχεία για τους αγώνες αυτής της μορφής).
Σε ένα παραθαλάσσιο χώρο μέσα στον Ωρωπό, στήθηκε το κέντρο του αγώνα με τα paddocks, την γραμματεία αλλά και την θεαματική Cross Ειδική διαδρομή η οποία είχε συνεχή ροή και θέαμα!
38 αναβάτες συμμετείχαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σάββατο και Κυριακή, οδηγώντας 3 κύκλους, ενώ Enduro Oropou 13άλλοι 98 ολοκλήρωσαν 2 κύκλους για τον 1ο Αγώνα για το Πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας που έγινε την Κυριακή.
Ο κύκλος των 60 χιλιομέτρων και τα 2 τμήματα της απλής διαδρομής που τον αποτελούσαν ήταν αρκετά «σκληρά» λόγω εποχής, οι πολλές μοτοσυκλέτες και η φύση της διαδρομής έκαναν τα πατήματα απαιτητικά σε πολλά σημεία, και αναλόγως δυνάμεων και αντοχών, οι οδηγοί έφταναν στο πρώτο και δυσκολότερο κομμάτι της διαδρομής με προπορείες 7-8 λεπτών έως και ανάλογα (ή και μεγαλύτερα) καπέλα.
Η 2η ειδική διαδρομή τύπου Enduro, ήταν εξίσου απαιτητική Enduro Oropou 25και όμορφη, με αρκετό μονοπάτι και συνεχείς στροφές με μεγάλη χρονική διάρκεια. Με τα συνεχή περάσματα, άλλα κομμάτια δυσκόλεψαν, ενώ άλλα έγιναν ευκολότερα, με αποτέλεσμα να δούμε εκπληκτικούς χρόνους από τους πρωταγωνιστές στις ειδικές που μας χάρισαν απίστευτο θέαμα!

Ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του Enduro έδωσαν οι 5 πιτσιρικάδες της κατηγορίας Junior Sprint που έδειξαν τα πρώτα τους αγωνιστικά σημάδια μπροστά σε ένα πολυάριθμο κοινό!
Εκ μέρους της διοργάνωσης θερμές ευχαριστίες:

Enduro Oropou 14Στους οδηγούς που συμμετείχαν και πάλεψαν με την κούραση και την σκόνη. Στους οδηγούς που εμπιστεύτηκαν τον νεωτερισμό του GPS Tracking ή έστω αυτούς που τον ανέχτηκαν.
Τόσο στους οδηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όσο και στους πολυάριθμους οδηγούς του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος.
Στις αγωνιστικές ομάδες για το όμορφο χρώμα που έδωσαν, τον επαγγελματισμό που έδειξαν, την συνεργασία που επέδειξαν στα Paddocks και στην ασφάλεια του αγώνα.
Στους πολλούς θεατές που -επίσης- συνεργάστηκαν άριστα, Enduro Oropou 19μας ενθάρρυναν, και ανέχτηκαν τη ακόμη μας!
Το όλο εγχείρημα δεν θα γινόταν όμως εάν δεν συνέβαλαν αρκετοί παράγοντες και άνθρωποι, τους οποίους νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

- Πρώτα από όλα τα παιδιά του Ωρωπού που αγκάλιασαν -και προστάτεψαν- τον αγώνα, αφού πάνω από 30 πιτσιρικάδες έτρεχαν και διόρθωναν πασαλάκια και κορδέλες από τον αέρα που λυσσομανούσε Παρασκευή και Σάββατο και διαφύλαξαν τις ειδικές ειδικά την Κυριακή! Ήταν οι αφανείς ήρωες, και κέρδισαν επάξια το Σχολείο Enduro που Enduro Oropou 23θα τους κάνει το Ε.Δ.Ο.
- Τα κορίτσια της Γραμματείας για την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά
- Τον Βοηθό Αλυτάρχη Νίκο Καραγιάννη που αλώνιζε απλές και Ειδικές διαρκώς μαζί με τον Κώστα Ξιάρχο - GAS GAS Team...
- Τους Ερρίκο Καρρέρ, Λεωνίδα Γκογκόνη, Τάσο Βερούκη, Δημοσθένη Κασαμπαλάκο, Κώστα Αυγερινόπουλο, Γιώργο Γαλαίο, Σωτήρη Πράσινο, Γεωργία Καρλατήρα, Βαγγέλη Αχτσή, Τάσο Τσικλιρόπουλο, Θανάση και Μαρία Καραμουσκέτα, Αναστάσιο Γκάμαρη, Στέλιο Παραμανίδη, Ειρήνη Βασιλοπούλου, Κώστα Χατζηγιαννάκη, Δημήτρη Σταθάκο για τις καίριες θέσεις που κάλυψαν ενδιάμεσα Enduro Oropou 24στην διαδρομή, ΣΕΔ, φύλαξη κτλ.
- Τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού - 12 τον αριθμό
- Το προσωπικό των Δημοτικών ασθενοφόρων
- Το προσωπικό και τον Ορθοπεδικό Γιατρό των ασθενοφόρων της Intersalonika
- Τον Αλυτάρχη Δημήτρη Κόκκινο, τους Αγωνοδίκες Πέτρο Παπακωνσταντίνου, Elvis Drini, τους Τεχνικούς Εφόρους Γιάννη Λαφογιάννη, Γιώργο Φυτά, Θοδωρή Λάσκαρη, Σταμάτη Χαλιδιά και Elvis Drini (και πάλι), τον Γιώργο Βουδούρη για την ουσιαστική -και όχι μόνο τυπική- εργασία τους.
- Τα μέλη του dirtbike.gr forum Βύρωνα Κοτέτση, Μαρία Ζαπουνίδου
Enduro Oropou 27- Την ομάδα της S-Timing, από Αθήνα και από Σέρρες.
- Το CoCoPan στον Ωρωπό που κάλυψε τις διατροφικές μας ανάγκες σε κάθε επίπεδο!
- Το προσωπικό των υδροφόρων του Δήμου που φρόντιζαν να ελαχιστοποιούν την σκόνη στην περιοχή
- Τον Στέλιο Χριστοδούλου για όλα
- Τον Κων/νο Γεροντάκη που ανέλαβε όλη τη σήμανση των απλών διαδρομών
Τους υποστηρικτές του αγώνα σε κάθε επίπεδο:

- Την ΚΤΜ SEE και την HUSQVARNA
- Την SHERCO Hellas
- To ΥΑΜΑΗΑ Worksbike
- To EMC Οικονόμου
- Την ΥΑΜΑΗΑ MotodynamicsEnduro Oropou 29
- Την GAS GAS - Extra Products
- Την ΤΜ Racing Hellas - GRC Power Factory
- Tην BETA Fuoristrada
- Την GAERNE
- Την HONDA Red Riders
- To Monster-Shop.gr
- To Emporio CARRER
- Την DKRacing
- Την ΜΟΤΟREX
- Την MICHELIN
- Την GERALUMIN
- Την My-Track
- Tον Γιάννη Πολυχρόνη

Enduro Oropou 39Τέλος ευχαριστούμε θερμά
- Την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού και προπάντων τo Δήμο Ωρωπού
- Την Ένωση Εμπόρων – Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Ωρωπού
- Τους Χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή του αγώνα
Αποτελέσματα του αγώνα και Φωτογραφίες επισυνάπτονται
Περισσότερα στα: https://www.facebook.com/events/423676001394245/?active_tab=discussion
http://www.enduro-fighter.gr/fwtografiko-yliko-panellhnioy-prwt-enduro-kai-notioy-ellados-wrwpos-5/

Enduro Oropou 38Εκ μέρους του Ε.Δ.Ο. και της Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ωρωπού,
Νίκος Γεροντάκης - Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

Αποτελέσματα Πανελληνίου πρώτης ημέρας
Αποτελέσματα Πανελληνίου δεύτερης ημέρας
Αποτελέσματα Ν. Ελλάδος

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.