spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM

HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM

ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΧ1 ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΧ2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Αλέξης Γεωργαντάς 10Λαμβάνοντας χώρα στη γνωστή πίστα έξω από την Χαλκίδα, ο τέταρτος φετινός γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross είδε δύο αναβάτες της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM να φτάνουν ένα βήμα πριν την κορυφή των κατηγοριών τους. Με τον Άρη Τσαρνά να φέρνει την HUSQVARNA FC 450 στην δεύτερη θέση της ΜΧ1, ο ομόσταυλός του Αλέξης Γεωργαντάς ήταν δεύτερος κι αυτός στην κατάταξη της ΜΧ2.

Το Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM, η οποία είδε τον Τσαρνά να γράφει τον ταχύτερο γύρο στα επίσημα χρονομεΑλέξης Γεωργαντάς 13τρημένα. Αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την Κυριακή, ο αναβάτης από την Κω πήρε δύο δεύτερες θέσεις στα τελικά σκέλη της ΜΧ1.

Συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς στην Χαλκίδα ο Τσαρνάς κατάφερε να σκαρφαλώσει την δεύτερη θέση της προσωρινή βαθμολογίας της ΜΧ1. Ένας από τους πιο σταθερούς αναβάτες του φετινού πρωταθλήματος, ο Άρης βρίσκεται τώρα 33 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα.

Άρης Τσαρνάς 11Επάνω στη δική του FC 250, ο Αλέξης Γεωργαντάς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στην Χαλκίδα. Τερματίζοντας τρίτος στο πρώτο σκέλος μετά από μέτρια εκκίνηση, ο Αλέξης ανέβασε ρυθμό για να ολοκληρώσει το επόμενο σκέλος στην δεύτερη θέση. Ο αναβάτης από την Κατερίνη είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα της ΜΧ2, 32 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Νίκο Λυρίου.

Συνεχίζοντας να βελτιώνεται σταθερά ο έτερος Φραγκίσκος Ζούνης 12εκπρόσωπος της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM στην ΜΧ2 Φραγκίσκος Ζούνης ολοκλήρωσε τον αγώνα της Χαλκίδας στην πέμπτη θέση της κατηγορίας. Τέταρτος στο πρώτο σκέλος, ο Φραγκίσκος είχε μια πτώση στο τελευταίο σκέλος της κατηγορίας η οποία τον ανάγκασε να τερματίσει όγδοος.

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN TEAM ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τις 28-29 Απριλίου, με τον πέμπτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross να πραγματοποιείται στον Πύργο Ηλείας.

Άρης Τσαρνάς 13Άρης Τσαρνάς: “Μπήκα δυνατά στον αγώνα της Χαλκίδας και αυτό φάνηκε από τον πρώτο χρόνο που πέτυχα στα χρονομετρημένα το Σάββατο. Στα τελικά σκέλη της Κυριακής οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες. Στο πρώτο σκέλος είχα μια καλή εκκίνηση και γρήγορα βρέθηκα στην δεύτερη θέση. Προσπάθησα να πιέσω για την πρωτοπορία αλλά κάποιες λάθος επιλογές γραμμών με κράτησαν στην δεύτερη θέση έως το τέλος. Στο επόμενο σκέλος η εκκίνησή μου δεν ήταν αντίστοιχα καλή και η πίστα είχε γίνει ακόμη πιο απαιτητική. Πάλεψα για να βρεθώ ξανά στην δεύτερη θέση, όπου και τερμάτισα. Είμαι ικανοποιημένος από την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη της κατηγορίας και ελπίζω σε κάτι ακόμη καλύτερο στη συνέχεια.”

Αλέξης Γεωργαντάς 11Αλέξης Γεωργαντάς: “Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στην Χαλκίδα. Το θετικότερο είναι πως αισθάνομαι ολοένα και πιο άνετα επάνω στη νέα μου μοτοσυκλέτα. Στο πρώτο σκέλος δεν είχα μια καλή εκκίνηση, στρίβοντας έβδομος. Μετά όμως από κάποιες προσπεράσεις κατάφερα να βρεθώ τρίτος. Δυστυχώς το γκρουπ των δύο πρώτων είχε πάρει διαφορά και δεν μπόρεσα να τους πλησιάσω. Στο επόμενος σκέλος έφυγα καλά από την εκκίνηση και γρήγορα βρέθηκα να ακολουθώ τον πρωτοπόρο. Με έναν καλό ρυθμό βρέθηκα να τερματίζω δεύτερος χωρίς να απειληθώ από κάποιον αντίπαλο. Η δεύτερη θέση στο βάθρο της ΜΧ2 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και πλέον αναμένω τον επόμενο αγώνα στον Πύργο.”

Φραγκίσκος Ζούνης 10Φραγκίσκος Ζούνης: “Ήταν ένας απαιτητικός αγώνας και αισθάνομαι ότι συνεχίζω να μαθαίνω. Στο πρώτο σκέλος είχα μία καλή εκκίνηση και προσπάθησα πολύ να κρατήσω έναν καλό ρυθμό. Η τέταρτη θέση δείχνει πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Στο δεύτερο σκέλος έφυγα τρίτος μετά την εκκίνηση αλλά μια πτώση στον δεύτερο κιόλας γύρο οδήγησε στο να χάσω αρκετές θέσεις. Συνέχισα τον αγώνα μου και κατάφερα να τερματίσω στην όγδοη θέση στο σκέλος και την πέμπτη στην τελική κατάταξη της ΜΧ2. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα στην Χαλκίδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε μπροστά πλέον στον αγώνα του Πύργου.”

Φωτογραφίες: CP Productions

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO