spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHonda MX TEAM - Χαλκίδα

Honda MX TEAM – Χαλκίδα

P Kouzis Honda CRF450R MX1 11O Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R κέρδισε την πρώτη θέση της ΜΧ1 κατηγορίας και στα δύο σκέλη του 4ου αγώνα Motocross που διοργανώθηκε στην πίστα της Χαλκίδας, ενώ στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας με Honda CRF250R τερμάτισε στην 2η και 3η θέση της κατηγορίας του.

Ο Παναγιώτης Κουζής, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας – Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα, οδηγώντας μία Honda CRF450R μετά τη διπλή του νίκη στη Χαλκίδα επανέλαβε τον περσινό του θρίαμβο στην ίδια πίστα και διεύρυνε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από το 2ο αναβάτη στην κατηγορία του. Έχοντας συγκεντρώσει 197 βαθμούς δημιούργησε μία διαφορά 33 βαθμών από το 2ο αναβάτη στην κατηγορία τον Ανάργυρο Τσαρνά.

Ο 15 φορές πρωταθP Papilas Honda CRF250R MX2 10λητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό δήλωσε: «με τη σημερινή μου νίκη βρίσκομαι μία ανάσα πριν από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Η Honda CRF450R είναι εκπληκτική μοτοσυκλέτα και σου δίνει τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσεις στο πρωτάθλημα. Ο πίστα της Χαλκίδας ήταν αρκετά δύσκολη και το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν πολύ υψηλό κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας.»

Στην ΜΧ2 κατηγορία ο Παναγιώτης Παπίλας πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοση του στη φετινή χρονιά. Ο αναβάτης του CRF250R στάθηκε άτυχος στο πρώτο σκέλος του αγώνα όπου και P Papilas Honda CRF250R MX2 12προηγούνταν έξι γύρους πριν από την πτώση της καρό σημαίας από κλαταρισμένο ελαστικό. Ο Παναγιώτης Παπίλας στον τερματισμό δήλωσε: «είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου στη Χαλκίδα αφού βρισκόμουν στην πρώτη θέση λίγο πριν το τέλος του 1ου σκέλους. Νιώθω χαρούμενος από το σημερινό μου αποτέλεσμα καθώς έχω μάθει τη νέα μου μοτοσυκλέτα.»

Ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross διοργανώθηκε με επιτυχία από την ΑΜΛΕΧ και είχε ως βασικά του χαρακτηριστικά τις πολλές συμμετοχές, πολύ γρήγορους χρόνους με αποτέλεσμα οι αναβάτες να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον και μεγάλο αριθμό θεατών που απόλαυσαν πλούσιο θέαμα με πολλές προσπεράσεις και «εναέριες μάχες».

Ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην πίστα του Πύργου.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO