spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018

18-22 Απριλίου Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό
Σε μία εποχή που όλα είναι δύσκολα, σε μία εποχή που η αγορά μοτοσυκλέτας δεν είναι στα καλύτερα της, οι εταιρείες και οι άνθρωποι του χώρου αντιστέκονται και προσπαθούν. Αυτό δείχνει η δυναμική παρουσία των εταιρειών στην έκθεση μοτοσυκλέτας.

Σχεδόν όλοι είναι εκεί. Με μεγάλα και ακριβά περίπτερα οι περισσότερες εταιρείες. Με όλες σχεδόν τις μοτοσυκλέτες που μπορούμε να αποκτήσουμε το 2018. Οι μόνες εταιρείες που θα θέλαμε να δούμε εκεί και έλειπαν, ήταν η Triumph και η MV Agusta. Οι υπόλοιποι ήταν παρόντες. Όλες οι γνωστές εταιρείες καθώς και νέοι παίκτες όπως η Benelli που μπαίνει πλέον πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά και η Astor που κάνει δειλά βήματα σε μία προσιτή κατηγορία. Και ηλεκτρικά οχήματα υπάρχουν στην έκθεση και ΑΤV.

Athens Motorshow 2018 11 Athens Motorshow 2018 15

Oι σημαντικότερες μοτοσυκλέτες που υπάρχουν κατά την γνώμη μου στην έκθεση (με τυχαία σειρά) είναι το τρίτροχο YAMAHA NIKEN, η «τουριστική» εκδοχή του Kawasaki H2 (SX) το τετρακύλινδρο DUCATI V4S, το εξωτικό BMW HP2 race, το πλήρως αναβαθμισμένο και ελαφρωμένο κατά πολλές δεκάδες κιλά HONDA GOLDWING, το δικύλινδρο ΚΤΜ DUKE 790, ιδιόρυθμο HUSQVARNA Svartpilen 401, το APRILIA RSV4 Factory, το ολόφρεσκο Harley Fat Bob, το Benelli TRK 502X (νέα έκδοση adventure)

Είναι επιλογή μας να δημοσιεύσουμε μόνο γενικές φωτογραφίες από την κεντρική αίθουσα της έκθεσης και όχι από τις μοτοσυκλέτες για να πάτε να τις δείτε από κοντά. Μην ξεχάσετε να επισκευθείτε και τη τέντα όπου συνεχίζεται η έκθεση και έχει πράγματα να δείτε. Τα test drive είναι αρκετά αλλά διάσπαρτα σε ξεχωριστά σημεία, όπότε ρωτήστε πως θα βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.
Αυτά για όσους έχουν την δυνατότητα να επισκευθούν και να στηρίξουν την έκθεση της Αθήνας. Με τους βορειοελλαδίτες έχουμε ραντεβού σε έναν μήνα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη. ( MOTO SHOW 18 -20 Μαιου)

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO