spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣKawasaki Versys-X 300

Kawasaki Versys-X 300

VERSYS-X 300 TOPCASE_2Απόκτησε σήμερα το Versys-X 300 εξοπλισμένο με πρακτικά αξεσουάρ Kawasaki: Κεντρική βαλίτσα 30 L + Προστατευτικά κάγκελα
Πρακτικό και οικονομικό στην καθημερινή μετακίνηση, δυνατό και ικανό για εξορμήσεις εκτός πόλης, το Versys-X 300 είναι μια πολυτάλαντη μοτοσυκλέτα για όλες σου τις ανάγκες. Τώρα, με κάθε αγορά Versys-X 300 σού κάνουμε δώρο δύο χρήσιμα, γνήσια αξεσουάρ Kawasaki, αξίας 400€, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα σου:
-Εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα Kawasaki χωρητικότητας 30L. Το κάλυμμα της βαλίτσας είναι ασορτί με το χρώμα της μοτοσυκλέτας (Πράσινο ή Γκρι)
VERSYS-X 300 TOPCASE-Εργοστασιακά προστατευτικά κάγκελα. Σχεδιασμένα ειδικά για το Versys-X 300, τα κάγκελα προστατεύουν τον κινητήρα και τα φαίρινγκ σε περίπτωση πτώσης, ενισχύοντας ταυτόχρονα την adventure εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2018, για το διαθέσιμο απόθεμα μοτοσυκλετών. Επικοινώνησε σήμερα με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Kawasaki (www.kawasaki.gr/el/dealers), για να κάνεις δικό σου το Versys-X 300 με τον προσφερόμενο εξοπλισμό.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO