spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣBeta Ride with the Champs

Beta Ride with the Champs

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος
Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στο Παγκόσμιο Enduro, ο Holcombe ήρθε στην Ελλάδα και οδήγησε στο Λουτράκι Κορινθίας για το #RidewiththeChamps.

Steve autographs signs 1Σε ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, δράση και θέαμα, αναβάτες από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να δουν και να οδηγήσουν παρέα με τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Steve Holcombe. O 23 ετών εργοστασιακός αναβάτης της Beta πραγματοποίησε εντυπωσιακά περάσματα τόσο από την Enduro διαδρομή όσο και από την ειδική διαδρομή που είχε στηθεί δίπλα από τον χώρο των “paddock” για αυτόν τον σκοπό. Στριψίματα με το τιμόνι να ακουμπάει στο έδαφος, “full lock ανάποδα” και πτήσεις αρκετών δευτερολέπτων θα μείνουν σίγουρα για καιρό στη μνήμη όσων βρέθηκαν στο Λουτράκι το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου.Enduro route 2

“Είναι μεγάλη μου χαρά που επέστρεψα στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για ένα τόσο ζεστό Σαββατοκύριακο χωρίς το στρες των αγώνων. Η περιοχή εδώ είναι καταπληκτική όπως και ο κόσμος που με έκανε να νιώσω τόσο καλοδεχούμενος ” δήλωσε ο 23 ετών αναβάτης από τη Μεγάλη Βρετανία που παράλληλα δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για τις καιρικές συνθήκες και την ηλιοφάνεια της χώρας μας. Παρέα με τον Holcombe οδήγησε ο αναβάτης της Beta Chachagias Racing Team, Γιάννης Τρίγκας, ο οποίος θέσπισε και το “3GAS Challenge”.

Winner 3GAS Challenge Dimitris HeliotisΣε μια πρωτότυπη διαδικασία, δώδεκα αναβάτες προσπάθησαν να πετύχουν όχι τον ταχύτερο αλλά έναν σχετικά αργό χρόνο που προκαθορίστηκε από την οργάνωση θυμίζοντας αγώνες “Regulation” κλασικών οχημάτων τύπου! Φυσικά οι δύο αναβάτες της Beta δεν παρέλειψαν να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν με επισκέπτες όλων των ηλικιών και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις αποκαλύπτοντας μυστικά και άγνωστες πτυχές των αγώνων.

Ακολούθησε ξενάγηση του Holcombe στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τα σημαντικότερα μνημεία με τον Βρετανό να ανανεώνει, μέσω του προσωπικού του Steve Holcombe Odeon of herodes atticusλογαριασμού στο Instagram, το ραντεβού του με τους Έλληνες θαυμαστές του για το #RidewiththeChamps του 2018!

Τη διοργάνωση Ride with the Champs ανέλαβαν η Chachagias Racing και η ελληνική αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών Beta The Fuoristrada Co. ευχαριστώντας όλους όσους παραβρέθηκαν στη διήμερη εκδήλωση καθώς επίσης τη Liqui Moly, το κατάστημα Rider’s Shop, τη Zulap, τον Μ.Ο.Λ.Π., την DXL Graphics, την CrossX και τη Watchmaster.

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO