spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕορταστική προσφορά από τη Ducati

Εορταστική προσφορά από τη Ducati

DUCATI ApparelΕορταστική προσφορά από τη Ducati, στο πνεύμα των ημερών! Το Ducati Athens, η έκθεση της ιταλικής φίρμας στην Αθήνα, προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα είδη εξοπλισμού αναβάτη και στα αξεσουάρ της μάρκας, για την περίοδο των γιορτών.

Η σειρά Apparel της Ducati αφορά εξοπλισμό που αποτελείται από κράνη, μπουφάν, μπότες έως και casual ρουχισμό, t-shirt, polo shirt, φούτερ κ.α. Μάλιστα, η έκπτωση προσφέρεται και στην κολεξιόν του 2018, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ήδη διαθέσιμη στο Ducati Athens.

DUCATI HelmetsΗ σειρά Accessories αφορά αξεσουάρ για τις μοτοσυκλέτες της Ducati. Η γκάμα των αξεσουάρ είναι πραγματικά ατέλειωτη, προσφέροντας στους κατόχους της ιταλικής μάρκας τη δυνατότητα εξατομίκευσης ή ανανέωσης της αγαπημένης τους μοτοσυκλέτας, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στην πλειοψηφία τους σε ικανοποιητικό απόθεμα ενώ και με το σύστημα παραγγελίας και παράδοσης εντός 48 ωρών που έχει θεσπίσει η Ducati τα τελευταία χρόνια, η οποιαδήποτε DUCATI Clothingζήτηση ικανοποιείται σχετικά άμεσα και σε κάθε περίπτωση έγκαιρα όσον αφορά τις εορτές και εντός της διάρκειας της προσφοράς.

Το Ducati Athens βρίσκεται στο Νέο Κόσμο, Καλλιρρόης 9 και ακολουθεί το εορταστικό ωράριο καταστημάτων, με ώρες λειτουργίας Δευτέρα και Τετάρτη 09.00-17.00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.00-20.00 ενώ τα Σάββατα 10.00-14.00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9981199, www.ducatiathens.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO