spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣAdvanced Riding & Touring (A.R. & T.)

Advanced Riding & Touring (A.R. & T.)

Afisa POP 2Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις», εκπαιδευτικός φορέας της ΜΟΤ.Ο.Ε., στην προσπάθειά του να βελτιώσει τις εκπαιδευτικές του δράσεις σας προσκαλεί σε ένα από τα εκπαιδευτικά του τριήμερα στην Ηπειρο, στη Θεσσαλία ή στην Ανατολική Μακεδονία. Πάρτε μέρος με την μοτοσυκλέτα σας στις Αχερόντειες, Κενταύρειες ή Παρανέστιες διαδρομές, αντίστοιχα και βελτιώστε την ασφάλειά σας.
Σε όποιο εκπαιδευτικό τριήμερο διαλέξετε, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη θεωρία του Α ή του Β Εκπαιδευτικού Επιπέδου της Προηγμένης Οδήγησης και να κάνετε την πρακτική σας σε συνδυασμό με επισκέψεις σε αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς, πολιτιστικής κληρονομιάς ή ιστορικού ενδιαφέροντος. Η εκπαίδευση προσομοιάζει με περιήγηση και περιέχει στοιχεία γνωριμίας με το πολιτιστικό, ιστορικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής.
Η φιλοξενία γίνεται σε ένα από τα καλύτερα καταλύματα της κάθε περιοχής και το κόστος παραμένει το χαμηλότερο δυνατό.
Εμπειροι εκπαιδευτές του Ινστιτούτου, κάτοχοι RoSPA Diploma, θα σας περιμένουν να βγείτε στον καθημερνό δρόμο μαζί, γιατί εκεί διδάσκεται η προηγμένη οδήγηση.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας είναι ο μόνος φορέας που δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης στην Ελλάδα του επιπέδου οδήγησης και συγχρόνως της εκπαίδευσης με τον ίδιο τρόπο που εκπαιδεύονται οι επαγγελματίες που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο, ακολουθώντας τα πρότυπα της RoSPA.
Τα προγράμματα ενημέρωσης του Ινστιτούτου είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του Ινστιτούτου www.motothesis-motoe.org και στη σελίδα μας στο Facebook.

Η μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι μια σοβαρή… διασκέδαση! ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ»

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO