spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΔεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον Μιχάλη Κουτσουμπό

Δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον Μιχάλη Κουτσουμπό

O Μιχάλης Κουτσουμπός (Νο1) οδηγώντας μία Honda CBR600RR, συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.- Επίσημος Εισαγωγές-Διανομέας της Honda moto Michalis Koutsoumpos Honda CBR600RR 10στην Ελλάδα κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας Supersport.

O τίτλος της κατηγορίας με το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών κρίθηκε στους δύο τελευταίους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα το Σαββατοκύριακο 14 και 14 Οκτωβρίου 2017. Στον αγώνα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου ο Μιχάλης Κουτσουμπός κέρδισε την πρώτη θέση προσπερνώντας στον τελευταίο γύρο και στην τελευταία στροφή της πίστας το Δημήτρη Καρακώστα (No7), ο οποίος συμμετέχει και αυτός στο πρωτάθλημα Michalis Koutsoumpos Honda CBR600RR 11με Honda CBR600RR με την υποστήριξη της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Στον αγώνα της Κυριακής ο Μιχάλης Κουτσουμπός ξεκίνησε όπως και στον αγώνα του Σαββάτου από την πρώτη θέση της γραμμής εκκίνησης έχοντας κάνει τον καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Στη συνέχεια ακολουθώντας ένας αγώνα στρατηγικής μετά την πτώση του ΔDimitris Karakostas Honda CBR600RRημήτρη Καρακώστα ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι και το 17ο γύρο, ο Μιχάλης Κουτσουμπός τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από Θεοφάνη Μίχα με Triumph 675. To αποτέλεσμα αυτό του χάρισε το δεύτερο συνεχή τίτλο στην κατηγορία SuperSport με διαφορά τριών βαθμών από το δεύτερο Δημήτρη Καρακώστα με CBR600RR.

Με το φετινό του τίτλο ο Μιχάλης Κουτσουμπός έχει κερδίσει συνολικά 3 Πρωταθλήματα Ταχύτητος στην κατηγορία SuperSport με μοτοσυκλέτα Honda CBR600RR και άλλα τέσσερα πρωταθλήματα στην κατηγορία SuperMoto οδηγώντας Honda CRF450R.

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός στον τερματισμό Michalis Koutsoumpos Honda CBR600RR 12δήλωσε: «για δεύτερη συνεχή χρονιά κέρδισα το τίτλο του πρωταθλητή σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία με υψηλό ανταγωνισμό. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε απροβλημάτιστα στοιχείο που οφείλεται στην άριστη προετοιμασία της από τους μηχανικούς της ομάδας μου με team manager τον Γ. Κουτσουμπό. Η σωστή προετοιμασία, η καλή προπόνηση σε συνδυασμό με τα λάστιχα της Michelin μου προσέφεραν υψηλά επίπεδα απόδοσης, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα να τερματίσω στην πρώτη θέση της κατηγορίας SuperSport.»

Η βαθμολογία των αναβατών που συμμετείχαν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος στην κατηγορία SuperSport είναι:

ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΒΑΤΗ

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΜΠΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

HONDA CBR600RR

121

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

HONDA CBR600RR

118

ΜΙΧΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

TRIUMPH 675

106

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

YAMAHA R6 600

73

ΤΡΙΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

HONDA CBR600RR

62

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

YAMAHA R6 600

60

ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

HONDA CBR600RR

57

ΛΙΟΥΝΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

YAMAHA R6 600

31

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

HONDA CBR600RR

22

ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

SUPERSPORT

18
RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO