spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΤΡΑΤΙΑ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΤΡΑΤΙΑ

Dromokratia logoΜε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σήμερα 1 Οκτωβρίου 2017 ανοίξαμε τον ΦΑΚΕΛΟ ΔΡΟΜΟΚΤΡΑΤΙΑ στην πόλη του Κιλκίς.

Μία μεγάλη εκδήλωση,(που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα) ευαισθητοποίησης του κοινού για την οδική συμπεριφορά και τις συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων που στους περισσότερους φάνταζε ουτοπική, τελικώς πήρε σάρκα και οστά μετά από μια πολύμηνη και κοπιαστική προσπάθεια όλων μας.

Dromokratia 11Η πρώτη προσπάθειά μας ξεκίνησε με στόχο να μαζευτούν τουλάχιστον 2000 άτομα όσοι περίπου και οι νεκροί των τροχαίων ατυχημάτων κάθε χρόνο, ώστε να δοθεί σε εικόνα το μέγεθος του αριθμού των ανθρώπων που χάνονται στην άσφαλτο.

Στηρίζοντας την εκδήλωση αυτή σε ευαισθητοποιημένους ανθρώπους , δεν έφτασε όμως στο μέγεθος που έπρεπε . Λιγότερη η προσέλευση του κόσμου , ελπίζουμε να είναι λιγότερος και ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων τις επόμενες χρονιές καθώς αυτό Dromokratia 20αποσκοπούσαμε εξ αρχής.

Το μήνυμα της ανθρώπινης ζωής και της συνειδητοποιημένης οδήγησης δόθηκε, με τα σώματα όλων ως εικόνα της ασφάλτου.

Με ρεαλιστική αναπαράσταση έγιναν δρώμενα προσομοίωσης ατυχημάτων , από τις ομάδες εθελοντικού χαραχτήρα, που εκπαιδεύουν το κοινό στον τρόπο αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων και ενημερώνουν για την προσφορά και χρησιμότητα των ομάδων διάσωσης και προστασίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που συμμετείχε !
Dromokratia 21Με τιμή
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ε.Ο.Δ
Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κιλκίς ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.
Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Λ.ΕΦ.Ε.Δ.
Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς Μ.Ο.Κ
Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού Ο.Φ.Κ.Α.Θ.
Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς ΧΩ.Μ.Α.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO