spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΕπιστροφή στο βάθρο για τη Beta Chachagias

Επιστροφή στο βάθρο για τη Beta Chachagias

6ος γύρος, Φλώρινα, 17 Σεπτεμβρίου

Με τον Γιάννη Τρίγκα να ανεβαίνει και πάλι στο βάθρο της Ε2 και τον Πέτρο Μπίλλη να κατακτά την όγδοη θέση ολοκληρώθηκε ο αγώνας στην ακριτική Φλώρινα για την ομάδα της Beta Chachagias.

Επιστροφή στις δυνατές εμφανίσεις για τον Γιάννη Τρίγκα (Beta RR 430), που μετά την ατυχία του Ξυλοκάστρου βρέθηκε και πάλι στη μάχη για τις πρώτες θέσεις. Δυσκολότερη η Trigasπροσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα για τον Πέτρο Μπίλλη ο οποίος τον πρώτο του αγώνα μετά την επιστροφή του από το ISDE της Γαλλίας, αναγκάστηκε να αγωνιστεί με δανεική Beta RR 390 λόγω κλοπής της προσωπικής του μοτοσυκλέτας.
Σε ένα δύσκολο και απαιτητικό λόγω ζέστης και σκόνης Σαββατοκύριακο, οι αναβάτες της Beta Chachagias έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Με τη δεύτερη θέση στην Ε2 ο Τρίγκας πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στο κυνήγι της αντίστοιχης θέσης της βαθμολογίας που είναι και ο στόχος του μετά την εγκατάλειψή του στον αγώνα του Ξυλοκάστρου. Αντίθετα ο Πέτρος Μπίλλης ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με στόχο την είσοδο στην εξάδα της Ε2 ωστόσο η κούραση στο τέλος του αγώνα δεν του να ανέβει ψηλότερα από την όγδοη θέση.

Αναλυτικά η βαθμολογία της πρώτης δεκάδας στην Ε2 διαμορφώνεται ως εξής:
1) Βαγγελάκος 150, 2) Τρίγκας (Beta) 96, 3) Κοινωνάς 87, 4) Ντουζένης 76, 5) Θεοδωρίδης 59, 6) Πανέτης 58, 7) Κοπανος 55, 8)Δήμου 48, 9) Μπίλλης (Beta) 45, 10) Σαπατζής 36

Επόμενος αγώνας για τη Beta Chachagias Racing Team στις 22 Οκτωβρίου, στο Λουτράκι όπου και θα ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα του 2017
Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

Trigas_1Δηλώσεις αθλητών:
Γ. Τρίγκας (2ος στην Ε2): “Η επιστροφή στο βάθρο ήταν ο αρχικός μας στόχος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας είχαμε σκληρή μάχη με τον Γιώργο Κοινωνά και με τη μεταξύ μας διαφορά να παίζεται στο δευτερόλεπτο, δεν υπήρχε καθόλου περιθώριο για χαλάρωση. Παρά την υπερβολική ζέστη καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και σε αυτό σίγουρα βοήθησε η άριστη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας από τον μηχανικό της ομάδας Κώστα Χαχάγια. Επόμενος στόχος μας είναι η νίκη στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά”.

MpilisΠ. Μπίλης (8ος στην E2): “Προσπάθησα να προσαρμοστώ σε μία δανεική μοτοσυκλέτα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Στην ειδική Cross δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και σημείωσα ικανοποιητικούς χρόνους. Όμως στη μεγαλύτερης διάρκειας ειδική Enduro δεν μπόρεσα να πιέσω όσο θα ήθελα ενώ η κούραση στα χέρια δεν μου επέτρεψε να κατεβάσω τους χρόνους μου μετά τον δεύτερο γύρο. Αποτέλεσμα να περιοριστώ στην όγδοη θέση. Σκοπός μας τώρα είναι να ξεκουραστούμε μετά από έναν δύσκολο μήνα με σχεδόν 1.500 αγωνιστικά χιλιόμετρα ώστε να αποδώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς”.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO