spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Piaggio Fast Forward (PFF) στον διαγωνισμό 2017 MITX Awards

Η Piaggio Fast Forward (PFF) στον διαγωνισμό 2017 MITX Awards

PIAGGIO GROUP: H PIAGGIO FAST FORWARD (PFF), ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΙΤΧ ΩΣ DISRUPTIVE GENIUS COMPANY

Michele Colaninno, Πρόεδρος της PFF: «O δρόμος που μας οδήγησε στη δημιουργία των GITA και KILO πέρασε από την προσπάθειά μας να κατανοήσουμε βαθιά την μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών σε ένα ακόμα πιο τεχνολογικό μέλλον»

Gita 10Βοστώνη, Μασαχουσέτη (ΗΠΑ) 29 Μαΐου 2017 – Η Piaggio Fast Forward (PFF), η εταιρεία που ιδρύθηκε και ελέγχεται από τον Όμιλο Piaggio, ως ένα προηγμένο ερευνητικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη μετακίνηση του μέλλοντος, κέρδισε βραβείο στον διαγωνισμό 2017 MITX Awards στην κατηγορία Disruptive Genius – Company.
Τα MITX Awards, που φέτος γιορτάζουν τα 21 τους χρόνια, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους ετήσιους διαγωνισμούς στην Αμερική, στον τομέα τεχνολογίας και καινοτομίας.Gita 11

Η Piaggio Fast Forward έλαβε το περιζήτητο βραβείο Disruptive Genius – Company, για τη διάκρισή «αντισυμβατικής καινοτόμου σκέψης, ως πρωτοπόρος στη διερεύνηση νέων συνόρων και την προώθηση της οικονομίας της καινοτομίας μέσω των λειτουργιών της».

Ο Πρόεδρος της PFF, κ. Michele Colaninno, σχολίασε «Ο δρόμος που μας οδήγησε στη δημιουργία των GITA και KILO πέρασε μέσα Gita 13από την προσπάθειά μας να κατανοήσουμε βαθιά την μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών σε ένα ακόμα πιο τεχνολογικό μέλλον. Κατανοήσαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε προϊόντα σύμφωνα με τις μελλοντικές ανάγκες των ανθρώπων και το πραγματοποιούμε μέσω των ανθρώπων. Οι επιτυχίες χτίζονται από ανθρώπους και αυτό επιβεβαιώνει η ομάδα της PFF.»

Η Piaggio Fast Forward παρουσίασε τα πρώτα καινοτόμα έργα της, GITA και KILO στη kiloΒοστώνη, τον Φεβρουάριο του 2017. Τα δύο έξυπνα οχήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα της μετακίνησης στα σημερινά αστικά περιβάλλοντα, τα οποία χαρακτηρίζονται από αυξανόμενη πολυπλοκότητα. Παρατηρούν, επικοινωνούν και παρέχουν βοήθεια, με ικανότητα φόρτωσης έως 100 κιλά και ακτίνα 20 χλμ σε αστικό περιβάλλον. Έχουν την ικανότητα να συνοδεύουν ένα άτομο, να χαρτογραφούν τον περιβάλλοντα χώρο και να ελέγχουν τα κινούμενα αντικείμενα γύρω τους. Η τεχνολογία που διαθέτουν τους δίνει τη δυνατότητα να κινούνται αυτόνομα.

ParkΗ επαναστατική φύση των GITA και KILO έγκειται στην ικανότητά τους να παρέχουν υποστήριξη στους ανθρώπους στις καθημερινές τους μετακινήσεις, επεκτείνοντας το περιορισμένο ανθρώπινο εύρος λειτουργίας και ικανότητας μεταφοράς. Στην πραγματικότητα η σύλληψή τους βασίζεται σε μία πραγματική πλατφόρμα μετακίνησης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να ενισχυθεί για να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές συνθήκες.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO