spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΙππότες με Harley στο νησί των ιπποτών!

Ιππότες με Harley στο νησί των ιπποτών!

HD Rhodes 11Εντυπωσιακά έκλεισε ο Μάιος για τη σμαραγδένια Ρόδο, που υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο τους «ιππότες» με τις Harley-Davidson. Όπως φαίνεται, η οργανωτική επιτροπή Rhodes Circuit δεν σταματά να εργάζεται ακούραστα, έχοντας σκοπό να κάνει την «Καλλονή του Αιγαίου» καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι, μετά το πετυχημένο test event του περασμένου Ιανουαρίου, όπου πάνω από 50 χιλιάδες κόσμος παρακολούθησε τα Super Cars του Speed Sector να αναβιώνουν την ιστορική διαδρομή του Rhodes Circuit, οι Ρόδιοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις δίτροχες αμερικάνες καλλονές.
HD Rhodes 12Η «απόβαση» στη Ρόδο είχε προγραμματιστεί από καιρό και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ετοίμασε την υποδοχή των αναβατών στην εντέλεια. Άλλωστε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο νησί και δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να τονίζει τη σπουδαιότητα παρόμοιων εκδηλώσεων, που σίγουρα συμβάλλουν στην αύξηση του τουρισμού ακόμα και σε χαμηλή για το νησί περίοδο. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με αρωγούς τον δήμαρχο, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, είναι δίπλα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πανέμορφη Ρόδο και δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην αναβίωση του Rhodes Circuit.

Απόβαση στη Ρόδο
Πενήντα πανέμορφες μοτοσυκλέτες του HOG (Ηarley Οwners Group) διάλεξαν την HD Rhodes 10καλλονή του Αιγαίου για το ride τους, παρέα με το HOG της Ρόδου, που αριθμεί -ούτε λίγο ούτε πολύ- 39 μέλη! Το πρόγραμμα του διήμερου ξεκίνησε με την υποδοχή των αναβατών στο λιμάνι και η πρώτη εξόρμηση ήταν στο γραφικό χωριουδάκι της Κρητήνιας.
Φυσικά, η μοναδική σε ομορφιά Λίνδος δεν μπορούσε να λείπει από τη βόλτα των Χαρλεάδων, που αμέσως μετά βρέθηκαν σε μπουφέ που παραχώρησε ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου Περιβάλλοντος – Πολιτισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Rhodes Circuit, Κάλλιστος Διακογεωργίου.HD Rhodes 13
Η καλύτερη όμως στιγμή ήταν όταν παρέταξαν τις καλογυαλισμένες Harley μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας. Εκεί, ο πολύς κόσμος που μαζεύτηκε είχε τη χαρά να θαυμάσει από κοντά αυτά τα ιδιαίτερα δημιουργήματα και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ο επίλογος αυτής της πανέμορφης εκδήλωσης γράφτηκε όταν οι αναβάτες των 50 H-D οδήγησαν τη θρυλική διαδρομή του Rhodes Circuit, με την ευχή να το δουν σύντομα να πραγματοποιείται.

Φωτογραφίες Δημήτρης Μπιλιάς

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO