spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣPIAGGIO BEVERLY 300 ABS

PIAGGIO BEVERLY 300 ABS

Με τιμή που κάνει αίσθηση, μόνο 4.090 € και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, το γνήσιο ιταλικό στυλ γίνεται ακόμα πιο προσιτό!

Piaggio Beverly 300Το Beverly είναι το σκούτερ που χάρη στην εξαιρετική ευελιξία, την αξιοπιστία και την ασφάλειά του, έφερε την επανάσταση στην αγορά και γρήγορα έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος στις καρδιές όλων όσων αναζητούν σχεδίαση που ξεχωρίζει, άνεση και επιδόσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το Beverly αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα σκούτερ όλων των εποχών.

Piaggio Beverly 300 10Το Beverly 300 ABS, είναι εφοδιασμένο με τον μονοκύλινδρο 4-χρονο, 4-βάλβιδο κινητήρα 278 cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σε Euro4: γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση (31,2 χλμ./ λίτρο στον κύκλο δοκιμών WMTC). Ένας δυνατός κινητήρας και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας αποτελούν τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ιδανικό τόσο για τις αστικές όσο και τις υπεραστικές μετακινήσεις.

Piaggio Beverly 300 SΚορυφαία ασφάλεια, χάρη στο προηγμένο σύστημα ABS/ASR που περιλαμβάνεται στον στάνταρντ εξοπλισμό, έτοιμο να επέμβει σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Εξαιρετικά επίπεδα λειτουργικότητας με τη θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς, το Bike Finder – σύστημα ταχείας αναγνώρισης και εντοπισμού του οχήματος μέσω της ενεργοποίησης των φλας – καθώς και τη μεγάλη χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης, ικανή να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη.

Piaggio Beverly PoliceΑν αναζητάτε επιδόσεις και αξιοπιστία στις μετακινήσεις σας με σχεδιασμό που ξεχωρίζει, το BEVERLY 300 ABS είναι η ιδανική πρόταση! Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό οχημάτων:
– Beverly 300 ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 €
– Beverly 300 S ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 €
– Beverly 300 “POLICE” ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.190 €

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO