spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣDucati Scrambler Mach 2.0

Ducati Scrambler Mach 2.0

Ducati Scrambler Mach 2,0 10Η Ducati επέλεξε το μεγαλύτερο φεστιβάλ customization της Ευρώπης για να παρουσιάσει το νέο Scrambler Mach 2.0. Εκεί στις ακτές του Ατλαντικού, στο Biarritz της νοτιοδυτικής Γαλλίας, οι επισκέπτες του φεστιβάλ Wheels and Waves είχαν την ευκαιρία να ψηλαφίσουν μια μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε από τον αμερικάνο μαιτρ του είδους Roland Sands και που θα αποτελέσει την έβδομη προσθήκη σε μια οικογένεια που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Στην ουσία, η Ducati κάνει αυτό για το οποίο παρουσίασε τη σειρά Scrambler, να δώσει δηλαδή στο ευρύ κοινό μια “ιδέα” για το πως μπορεί να κάνει το δικό του μοντέλο να διαφοροποιείται. Μια βάση πάνω στην οποία ο καθένας μπορεί να βάλει τη δική του πινελιά με βελτιώσεις κάθε μορφής, ουσιαστικής ή απλά αισθητικής.Ducati Scrambler Mach 2,0 11

Από τα παλιά..
Το όνομα Mach 2.0 έχει εμπνευστεί από το μοντέλο Mach 1, που παρουσιάστηκε από τη Ducati το 1965. Είχε μονοκύλινδρο τετράχονο κινητήρα 250cc, που προερχόταν από το θρυλικό Scrambler 250, μια μοτοσυκλέτα που έγραψε τη δική της ξεχωριστή πορεία στο χρόνο και που είναι υπεύθυνη για την “αναβίωση” της κατηγορίας. Τα γραφικά του Mach 2.0 προέρχονται από ένα ..κράνος της γκάμας αξεσουάρ της Ducati, το Bell Cross Idol συγκεκριμένα και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Roland Sands να μας το αποκαλύπτει!


Μπορείτε επίσης να δείτε και το teaser που ανέβασε η Ducati στο YouTube λίγο πριν την έναρξη του φεστιβάλ και στο οποίο το μοντέλο παρουσιάζεται σε ..μινιατούρα!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO