spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣHUSQVARNA FS 450 MY2018: Τhe Supermoto King

HUSQVARNA FS 450 MY2018: Τhe Supermoto King

Husqvarna SUPERMOTO FS 450 MY18 10Όταν έχεις στις πλάτες σου παγκόσμιους τίτλους δεν μπορείς παρά να βρίσκεσαι διαρκώς στην κορυφή των εξελίξεων. Έτσι και η αυστριακή -πλέον- Husqvarna αποφάσισε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το απόλυτο υπερόπλο της στην κατηγορία Supermoto. To FS 450 του 2018 θα είναι διαθέσιμο σε περίπου ένα μήνα και έχει δεχθεί μικρές αλλά καίριες βελτιώσεις προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Husqvarna SUPERMOTO FS 450 MY18 11Νέος συμπλέκτης slipper (ολίσθησης) λοιπόν, κατασκευασμένος από την ελβετική μαιτρέσα Suter, ειδικός διακόπτης στο τιμόνι για γρήγορο σετάρισμα τόσο στη χαρτογράφηση όσο και στο launch control είναι οι αλλαγές που κάνουν τη διαφορά για το νέο μοντέλο. Ο κινητήρας παραμένει αμετάβλητος, συνεχίζοντας να αποδίδει 63 ίππους και να τους περνάει στο δρόμο μέσα από μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Husqvarna SUPERMOTO FS 450 MY18 12Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της FS η διάσταση της μπροστινής ζάντας, που βρίσκεται στις 16,5 ίντσες και είναι κάτι που συναντάμε μόνο σε αγωνιστικές κατασκευές.

Κατά τα λοιπά, νέα γραφικά και σέλα ολοκληρώνουν τη νέα πρόταση της Husqvarna για ατελείωτες πλαγιολισθήσεις.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO