spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟ.Δ.Μ.Α. Αθηνών - Παίζω και Μαθαίνω σε 2 Τροχούς

Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών – Παίζω και Μαθαίνω σε 2 Τροχούς

Logo_ΟΔΜΑΑΔελτίου Τύπου
Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών

Το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου ο από την Γ.Γ.Α. Αθλητικά αναγνωρισμένος Όμιλός Ο.Δ.Μ.Α. Αθηνών, στον «Χώρο Εκπαίδευσης» στο Άλσος Βεϊκου πραγματοποίησε με επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση ‘Παίζω και Μαθαίνω σε 2 Τροχούς’ για παιδιά ηλικίας 6-11 χρονών.ODMA Play and Learn 13

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από το παιχνίδι να μεταδώσει στους μικρούς υποψήφιους οδηγούς, παιδεία και κυκλοφοριακή αγωγή. Να ανεβάσει την αντίληψη και τις αντιδράσεις τους σε ελεγχόμενο χώρο μέσω του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από τα μέλη του Ομίλου πάντα όμως με την συμπαράσταση και ODMA Play and Learn 12την βοήθεια των γονέων.

Οι μικροί οδηγοί, χωρίστηκαν σε ομάδες και το παιχνίδι ξεκίνησε με ελιγμούς ανάμεσα από κορύνες, ισορροπία σε μαδέρι, τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία κλπ παιχνίδια.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά βραβεία καθώς έγινε και κλήρωση με κράνη μοτοσυκλέτας. Όλοι αποχώρησαν χαρούμενοι, με ODMA Play and Learn 11διάπλατα χαμόγελα και φυσικά σαν Όμιλος δώσαμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις.

Να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή για την αμέριστη συμπαράστασή της

Τους χορηγούς για την προσφορά τους
Αθλητική ΜΟΤΟΕ για τα κράνη
DKR Κεραμιδά για τα μετάλλια
ODMA Play and Learn 10ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ για τα μπρελόκ

Τους Θοδωρή ΜΑΛΑΜΑ ,Γιάννη ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και Χρήστο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ για την βοήθεια που προσφέρουν ανιδιοτελώς.

Τέλος τον χορηγό επικοινωνίας “ ON 2 WHELLS.GR”.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO