spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΑήττητοι συνεχίζουν Συνιώρης και Christou Racing

Αήττητοι συνεχίζουν Συνιώρης και Christou Racing

Sinioris-Christou Racing 11Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Σάκη Συνιώρη και της Christou Racing στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, όπου και διεξήχθη ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. Οι προκλήσεις, λόγω καιρού, ήταν πολλές και με συνεχείς πειραματισμούς στο set-up της μοτοσυκλέτας ο Σάκης δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση στις κατατακτήριες. Ωστόσο η κατεύθυνση που ακολούθησε η ομάδα για την Κυριακή ήταν ιδανική.

Sinioris-Christou Racing 12Η Aprilia RSV4 στήθηκε αριστοτεχνικά και με τέτοιον τρόπο ώστε να υπερέχει σε επιτάχυνση σε κάθε στροφή της πίστας. Αυτή, όπως αποδείχτηκε, ήταν η σωστή τακτική. Αφού σιγουρεύτηκε ότι μια πτώση ενός συναθλητή μπροστά του δεν άφησε λάδια στην πίστα, ο Σάκης ανέβασε την απόδοσή του και με δυνατά περάσματα στους τελευταίους γύρους κατέκτησε μια σπουδαία νίκη, την τρίτη συνεχόμενη μετά τους αγώνες σε Μέγαρα και Τρίπολη. Παράλληλα σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα με 1:20,626, ενώ διεύρυνε τη διαφορά του από τον δεύτερο στους 24β, κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού Τίτλου στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Sinioris-Christou Racing 13Σάκης Συνιώρης (Christou Racing Team #1)
«Ήταν ένας ωραίος αγώνας με πολλές μάχες από το ξεκίνημα και δυνατά προσπεράσματα. Στην αρχή έχασα λίγο χρόνο εξαιτίας μιας πτώσης του Ζαχαρόπουλου μπροστά μου, όταν και φοβήθηκα ότι έπεσαν λάδια στην πίστα. Από τη στιγμή που σιγουρεύτηκα ότι όλα ήταν καλά, ανέβασα το ρυθμό μου και κατάφερα να κάνω διαφορά από τους υπόλοιπους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την πραγματικά άψογη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας μου, αλλά και όλους τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους».

Μάκης Χρήστου Team Manager
«Δεν ήταν εύκολος ο αγώνας στις Σέρρες και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν ήταν αρκετά. Στη βροχή ήμασταν πολύ δυνατοί, κάνοντας χρόνους έως και πέντε δευτερόλεπτα Sinioris-Christou Racing 14κάτω από τον ανταγωνισμό. Στο στεγνό όμως η κατεύθυνση που πήραμε στην αρχή δεν ήταν σωστή. Η ομάδα όμως ανταποκρίθηκε με καταπληκτικό τρόπο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η μοτοσυκλέτα στήθηκε σωστά για τον αγώνα. Η νίκη και ο ταχύτερος γύρος στον αγώνα ήταν, για εμάς, μια μεγάλη επιβράβευση. Ήταν μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ENEOS, CFC, PERROS, EZUP, PERISTERAS, DUNLOP, SHOEI, IXS, VGR, 4RACING, DID, RENTHAL, SEBIMOTO, ERMAX, MIMIKOS.GR, RISE, ΤΣΕΛΟΣ, CAPRICCIOSA, CBRACING και DIEM για την υποστήριξή τους».

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO