spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣAprilia Racing - ManpowerGroup

Aprilia Racing – ManpowerGroup

H Aprilia Racing, η πιο προηγμένη τεχνολογικά έκφραση του ομίλου Piaggio, και η Experis, η εταιρεία ταλέντων της Manpowergroup, μαζί στο πρωτάθλημα Moto GP 2017

Aprilia Racing 13Η ακαδημία motorsport της Experis, μαζί με την Aprilia Racing, αναπτύσσει το πρώτο ανώτατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα master μηχανοκίνητων, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των καλύτερων μηχανικών και τεχνικών.

Μιλάνο, 26 Μαΐου 2017 – Με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της Aprilia Racing και της ManpowerGroup για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, το εμπορικό σήμα Experis – η εταιρεία ταλέντων του Ομίλου, παγκόσμιος ηγέτης στις στρατηγικές λύσεις για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων – θα συνοδεύει τις μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP με οδηγούς τους Aleix Espargaró και Sam Lowes για όλη την αγωνιστική σεζόν 2017.

Η χορηγία περιλαμβάνει την τεχνική συνεργασία με στόχο την αναζήτηση και προώθηση των καλύτερων ταλέντων: η Ακαδημία MotorSport, εκπαιδευτικό τμήμα της Experis, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην κατάρτιση τεχνικών και μηχανικών για τις ομάδες που συμμετέχουν στους κορυφαίους αγώνες μοτοσυκλετών, σε στενή συνεργασία με την Aprilia Racing, θα δημιουργήσει το “Motorcycle Race Engineering” (Μηχανολογία για Αγωνιστικές Μοτοσυκλέτες), το πρώτο δίπλωμα κορυφαίου επιπέδου σε εκπαίδευση μηχανοκίνητων.

Aprilia Racing 10Η εκπαίδευση – συνολικής διάρκειας 200 διδακτικών ωρών- θα περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή κάποιων τεχνικών της Aprilia Racing, καθώς και 2 διαφορετικά εργαστήρια, ένα στην έδρα της εταιρείας στο Noale, και ένα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών του MotoGP, με στόχο να παρέχει στους τεχνικούς μία εκπαιδευτική εμπειρία σε πίστα.

Η Aprilia Racing, στην κορυφή του Ομίλου Piaggio σε ό,τι αφορά την τεχνολογία με μία τροπαιοθήκη που φιλοξενεί 54 τίτλους σε παγκόσμια πρωταθλήματα, διαχρονικά φυτώριο νέων ταλέντων, σκοπεύει να προσελκύσει και να αναπτύξει τους καλύτερους τεχνικούς και μηχανικούς. Στόχος της είναι η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογικής υπεροχής της στο υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο των αγώνων μοτοσυκλέτας.

«Είμαστε υπερήφανοι για το ξεκίνημα της νέας αυτής συνεργασίας με την ManpowerGroup, που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες στους ταλαντούχους νέους» σχολίασε ο Aprilia Racing Manager, Romano Albesiano. «H Aprilia Racing, θα συμμετάσχει ενεργά στο πρώτο κορυφαίου επιπέδου master μηχανοκίνητων, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για την εκπαίδευση μίας νέας γενιάς τεχνικών και μηχανικών. Η Aprilia Racing αντιπροσωπεύει πάντα ένα φυτώριο ταλέντων, όχι μόνο από την άποψη των αναβατών. Το Noale ήταν πάντα ένα μεγάλο «εκπαιδευτικό πεδίο», όπου μαθήτευσαν οι καλύτεροι τεχνικοί. Αυτή η συνεργασία επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία μας για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, προκειμένου να επιτευχθούν τα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνιστικότητας σε έναν τομέα που απαιτεί όλο και περισσότερη εμπειρία και εξειδίκευση.»

Aprilia Racing 11«Η συνεργασία με την Aprilia Racing επιβεβαιώνει τη θέση της Experis ως πιστοποιημένου συνεργάτη στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα τη δέσμευση της ManpowerGroup στη στήριξη των επιχειρήσεων για τον εντοπισμό καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών, όπου το ανθρώπινο κεφάλαιο και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων είναι θεμελιώδεις για τον ανταγωνισμό στην αγορά», τόνισε ο Stefano Scabbio, Γενικός Διευθυντής της ManpowerGroup Ιταλίας και Διευθύνων Σύμβουλος Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης «Ο κύκλος ζωής των σύγχρονων δεξιοτήτων είναι μικρότερος από ποτέ και η αλλαγή σημειώνεται σε πρωτοφανή κλίμακα. Ως εκ τούτου πρέπει να δράσουμε άμεσα για να εντοπίσουμε αυτές τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτυχθούν και να αναδιαμορφωθούν για την εκπαίδευση των εργαζόμενων του μέλλοντος.»

ManpowerGroup Italia
Από το 1994 στην Ιταλία, η ManpowerGroup – πολυεθνικός παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού – δημιουργεί και παρέχει στρατηγικές λύσεις στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων: αναζήτηση και αξιολόγηση προσωπικού για όλες τις επαγγελματικές θέσεις, διαχείριση συμβολαίων απασχόλησης ορισμένου χρόνου, προγραμματισμός και εκτέλεση έργων κατάρτισης, συμβουλευτική σε θέματα εταιρικής οργάνωσης, διαχείριση σταδιοδρομίας, υπηρεσίες outsourcing, συμβουλευτική σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Συνδυάζοντας αποτελεσματικά τη βαAprilia Racing 12θιά γνώση των ανθρώπινων δυνατοτήτων με τις ανάγκες των πελατών της, η ManpowerGroup παράγει αξία για τις επιχειρήσεις και τα άτομα, συνεργαζόμενη στενά μαζί τους για την επίτευξη των επιχειρηματικών και προσωπικών στόχων. Μέσα από ένα δίκτυο με περισσότερα από 230 γραφεία σε όλη τη χώρα, απασχολούνται 1.500 άτομα και προσφέρονται επίσης στοχευμένες λύσεις στους τομείς Πληροφορικής, Οικονομικών, Μηχανικής, Πωλήσεων & Marketing.
Το 2015, η ManpowerGroup Ιταλίας παρείχε απασχόληση σε πάνω από 80 χιλιάδες άτομα, κλείνοντας περισσότερες από 200 χιλιάδες συμβάσεις με 13 χιλιάδες εταιρικούς πελάτες. Για έκτη συνεχή χρονιά, η ManpowerGroup κατέλαβε μία από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη “World’s Most Ethical Companies” (2016) υπό την αιγίδα του Ethisphere, ενός διεθνή οργανισμού που ειδικεύεται στη δημιουργία, ανάπτυξη και διάχυση των βέλτιστων πρακτικών εταιρικής ηθικής, διακυβέρνησης, καταπολέμησης της διαφθοράς και αειφορίας. Η ManpowerGroup ήταν επίσημος κορυφαίος συνεργάτης στον τομέα των ανθρώπινων πόρων στην έκθεση Expo Milan 2015.

Piaggio Group / Aprilia Racing
Ο Όμιλος Piaggio είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαίος κατασκευαστής και ένας από τους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως στον κλάδο, όπου δραστηριοποιείται με τα εμπορικά σήματα Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera, και Derbi.
Με 54 παγκόσμιους τίτλους στη συλλογή της, η Aprilia είναι πρωταθλήτρια στα αθλητικά επιτεύγματα του Ομίλου Piaggio. Η εκπληκτική τροπαιοθήκη του Ομίλου Piaggio, περιλαμβάνει πλέον 104 παγκόσμιους τίτλους, χάρη στην ApriliaAprilia Racing Logo αλλά και τις υπόλοιπες ιστορικές μάρκες, Moto Guzzi, Gilera και Derbi. 28 παγκόσμιους τίτλους έχει κερδίσει η Aprilia από το 2005 όπου ο κατασκευαστής από το Noale ενώθηκε με τον Όμιλο Piaggio.
Αλλά πάνω από όλα η Aprilia Racing από την ίδρυσή της έχει αναδείξει πλήθος ταλέντων. Όλοι οι αναβάτες που έχουν γράψει ιστορία τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν κάνει το ντεμπούτο τους με μοτοσυκλέτες του Noale. Μερικοί από τους πιο αξιομνημόνευτους, εκτός από τον Max Biaggi – νικητή τριών παγκόσμιων πρωταθλημάτων, με την Aprilia από το 1994 έως το 1996 και στη συνέχεια δύο στα SBK το 2010 και το 2012, είναι οι Loris Capirossi, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner, Poggiali, Marco Simoncelli, Alvaro Bautista και Kazuto Sakata.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO