spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣH HONDA ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ CUSTOM BIKES

H HONDA ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ CUSTOM BIKES

CB1100TR Concept 10Πολύ έχει αργήσει ο Νο 1 κατασκευαστής να μπει στο χώρο του customization, κοινώς στον κόσμο των ρετρολούκ “φτιαγμένων” μοτοσυκλετών
Και επειδή το καλό πράγμα αργεί να γίνει, που λέει ο λόγος, νάσου η Honda Motor Europe να μας ενημερώνει μόλις σήμερα πως είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στο Bike Shed 2017, δηλαδή στη μεγαλύτερη έκθεση της Βρετανίας για βελτιωμένες μοτοσυκλέτες και όχι μόνο.

CB1100TR Concept 12Εκεί λοιπόν θα παρουσιάσει δύο πειραγμένα μοντέλα που έρχονται από διαφορετικούς κόσμους, τα CB 1100 TR και Rebel 500. Το πρώτο είναι 100% δημιούργημα του R&D της Honda στην Ιταλία και φιλοδοξεί να μας κάνει ένα ταξίδι στον συναρπαστικό χώρο των αγώνων τύπου Flat Track. Γνωστό ήδη από πέρυσι το Νοέμβριο, όταν και το είχαμε δει στην έκθεση του Μιλάνου σαν concept.

Rebel for Bike Shed 10Το δεύτερο είναι πρωτοεμφανιζόμενο, έχει επιμεληθεί από έναν διάσημο καλλιτέχνη tattoo ονόματι Dan Gold και προσπαθεί να περάσει την τρέλλα του τατουάζ και στις μεταλλικές επιφάνειες! Έμπνευσή του, όπως λέει ο ίδιος, αποτελούν τα ποδήλατα BMX, τα skate boards και οι μοτοσυκλέτες motocross!

O ιάπωνας σχεδιαστής του νορμάλ Rebel, που Rebel for Bike Shed 14είναι τελείως νέο μοντέλο 2017 στη γκάμα της Honda, ομολογεί πως μια επίσκεψή του στην ίδια έκθεση το 2013 ήταν η σπίθα που του δημιούργησε την ιδέα της κατασκευής του και πως τώρα αισθάνεται πολύ ευτυχισμένος να βλέπει το “παιδί” του να συμμετέχει εκεί σε βελτιωμένη μορφή!

Σημασία έχει πως η Honda αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι, έστω και σχεδόν τελευταία, κάτι που σημαίνει οργασμό αντίστοιχων μοντέλων στο κοντινό μέλλον.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια ιδέα τι εστί Bike Shed Custom Show

from The Bike Shed Motorcycle Club on Vimeo.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO