spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΟ 3ος Αγώνας του ΠΠΤ2017 στις Σέρρες

Ο 3ος Αγώνας του ΠΠΤ2017 στις Σέρρες

Η καλύτερη πίστα των Βαλκανίων, το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, φιλοξενεί τον 3ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του 2017, στις 27 & 28 Μαΐου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις Ελεύθερες και Κατατακτήριες Δοκιμές το Σάββατο 27 και τους Αγώνες των 6 κατηγοριών την Κυριακή 28 Μαΐου, με ώρα έναρξης τις 11:00.

3os_ppt_2017Στην κορυφαία κατηγορία Superbike (SBK) ο Σάκης Συνιώρης με Aprilia RSV4 προηγείται στη βαθμολογία και αναμένεται να συναντήσει έντονο συναγωνισμό από τον 2ο σε βαθμούς Χάρη Παρασκευόπουλο που με την Yamaha R1 κέρδισε πρόσφατα στις Σέρρες τον Αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και μάλιστα με νέο ρεκόρ πίστας. Ο τρίτος της βαθμολογίας Γιώργος Μαρκεσίνης με Yamaha R1 είναι από τους οδηγούς που γνωρίζουν πολύ καλά την πίστα των Σερρών και αναμένεται να κάνει μια ακόμη καλή εμφάνιση εκεί.

Στην “μεσαία” κατηγορία Supersport (SSP) ο 17χρονος Δημήτρης Καρακώστας με Honda CBR600RR, που προηγείται στη βαθμολογία, έχει κερδίσει πρόσφατα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και είναι έτοιμος για μια ακόμη νίκη. Θα πρέπει βέβαια να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό που του επιφυλάσσουν τόσο ο Μιχάλης Κουτσουμπός με τη δική του Honda CBR600RR, όσο και ο Θεοφάνης Μίχας με την Triumph Daytona 675, αλλά και ο Άλεξ Παπαγεωργίου με την Yamaha R6.

Στην κατηγορία Racing/SS300 ο περσινός Πρωταθλητής Λέανδρος Ντότσικας με Yamaha TZ250 θα αντιμετωπίσει τον 6 φορές Πρωταθλητή Γιώργο Κίτσο με την Honda RSW250, αλλά και τον πρώτο της SS300 τον Βασίλη Κορωνάκη με την ΚΤΜ RC390.
Στην κατηγορία των Νέων Οδηγών, ο Νότης Παπαπαύλου με την Yamaha R3 θα προσπαθήσει να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, με τους Γιάννη Χάλαρη και Κυριάκο Λιούτα να προσπαθούν για τη δική τους πρώτη νίκη και οι δύο με τις ΚΤΜ RC390.

Η κατηγορία ΟΡΕΝ επίσης αναμένεται να έχει έντονο συναγωνισμό, παρά το ότι δεν υπάρχει βαθμολογία, αλλά απλά η εμπειρία της συμμετοχής και η χαρά των πρώτων αγωνιστικών βημάτων για πολλούς οδηγούς.
Από τη μεριά της η Λ.Α.Μ.Σ. (Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών) υπόσχεται να κάνει μια οργάνωση επιπέδου αντάξιου με την ιστορία της Λέσχης.
Η τηλεοπτική κάλυψη του Αγώνα θα γίνει από την COSMOTE TV που θα μεταδώσει τον Αγώνα την Κυριακή 28 Μαΐου στις 23:00.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO