spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣSMF MOTOSHOW 2017

SMF MOTOSHOW 2017

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ!
Η έκθεση που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός! Aπό 11 έως 14 Μαϊου η καρδιά της μοτοσυκλέτας θα χτυπά στη συμπρωτεύουσα!

FB-2-01Όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter και ATV θα βρίσκονται εκεί, μαζί με πληθώρα αξεσουάρ και εξοπλισμού αναβάτη. Η άνοιξη των δύο τροχών θα σημάνει μια έκθεση που θα τα έχει όλα. Μια έκθεση που θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά του μοτοσυκλετιστή, μια έκθεση που θα κάνει την καρδιά του επισκέπτη να σκιρτήσει!

Μέσα σε τέσσερις μέρες, οι χιλιάδες δικυκλιστές επισκέπτες θα βιώσουν μοναδικές φεστιβαλικές στιγμές, θα δουν υπέροχα και θεαματικότατα show, θα βιώσουν την ανατριχίλα του Γύρου Θανάτου, θα οδηγήσουν περισσότερα από 20 νέα μοντέλα 2017 και SMF 2017θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης MrKTEO θα χαρίσει δύο scooter Gemini 125, ενώ η παρουσία των μοτοσυκλετών motoGP του ζωντανού θρύλου Valentino Rossi και του παγκόσμιου πρωταθλητή Marc Marquez αναμένεται να γίνουν επίκεντρο σε ενδιαφέρον και φωτογραφήσεις!

PROGRAMMA SMFΡίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και θα δείτε τι εννοούμε πραγματική έκθεση, πραγματικό φεστιβάλ, πραγματική γιορτή!
Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη λοιπόν και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές!

Ωράριο λειτουργίας
Πέμπτη και Παρασκευή 15.00 – 21.00
Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 21.00
Τιμή εισιτηρίου 4€

SMF MOTOSHOW THESSALONIKI 2017 LIVE, LOVE, RIDE!

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO