spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Moto Guzzi γιορτάζει την 50στη επέτειο του V7

Η Moto Guzzi γιορτάζει την 50στη επέτειο του V7

EagleDaysEAGLE DAYS: ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, Η MOTO GUZZI ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ 50ΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ V7 ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ MOTO GUZZI V7 III SPECIAL Ή STONE, V9 ROAMER Ή V9 BOBBER

Η Moto Guzzi γιορτάζει την 50στη επέτειο του εμβληματικού μοντέλου V7, παρουσιάζοντας την ειδική προωθητική ενέργεια Eagle Days: Moto Guzzi V7 III Stoneγια όλο τον Μάιο, η νέα V7 III, η τρίτη γενιά του πιο διάσημου μοντέλου Moto Guzzi, στις εκδόσεις Special και Stone και οι νέες V9 Roamer και V9 Bobber, οι ελαφριές και συναρπαστικές cruisers, θα προσφέρονται με δώρο ένα αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ, αξίας έως 1.213 €.

Open Doors στο κατάστημα ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ K. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Λ. Βουλιαγμένης 317) το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου, για να δείτε από κοντά τα μοντέλα και να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της προσφοράς και τα μοναδικά οφέλη Moto Guzzi:
Moto Guzzi V7III Racer• Δωρεάν διετής επέκταση εργοστασιακής εγγύησης
• Δωρεάν οδική βοήθεια

Η νέα V7 III εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της πιο διάσημης και αγαπημένης Moto Guzzi. Από το 1967 που πωλήθηκαν τα πρώτα πρωτότυπα στην Ιταλία, η V7 έγινε πιο δυνατό χαρτί της γκάμας και εκπρόσωπος της υπεροχής των ιταλικών μοτοσυκλετών, ξεχωρίζοντας με τον εξοπλισμό και τον σχεδιασμό της και κατακτώντας ένα άκρως διαφοροποιημένο και ποικιλόμορφο κοινό. Moto Guzzi V9 Roamer MY17Η ανανεωμένη V7 III διατίθεται στις τρεις γνωστές και δημοφιλείς εκδόσεις, Stone, Special και Racer που προκαλούν πιο έντονους συνειρμούς σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές και διαφέρουν περισσότερο μεταξύ τους. Επιπλέον η Moto Guzzi αποτίνει φόρο τιμής στα πενήντα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του μοντέλου V7 με την κυκλοφορία της περιορισμένης έκδοσης Anniversario, σε μόλις 750 τεμάχια, η οποία διαθέτει ολοκαίνουριες και αποκλειστικές λεπτομέρειες. Το «επτά-πενήντα» του Mandello έχει αποδειχθεί εξαιρετική βάση για customization, χάρη και στη σειρά αυθεντικών Moto Guzzi V9 Bobber MY17αξεσουάρ Moto Guzzi, η οποία επεκτείνεται περαιτέρω, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική και προσαρμοσμένη στα γούστα σας μοτοσυκλέτα.

Οι V9 MY 17, αποτέλεσμα της διαδικασίας συνεχούς βελτιστοποίησης των μοντέλων Moto Guzzi, εξελίχθηκαν με σκοπό τη μεγαλύτερη άνεση και με προσανατολισμό τα μεγάλα ταξίδια, με νέες διαφορετικές θέσεις οδήγησης, πιο αναπαυτικές σέλες και μια ολόκληρη γκάμα αξεσουάρ τουρισμού. Η V9 Roamer αποτελεί μία παγκόσμια και εύχρηστη custom, πανέμορφη στην εμφάνιση και ευχάριστη στην οδήγηση, με πολλές μοναδικές λεπτομέρειες και εξαιρετικά φινιρίσματα. Moto Guzzi logoΗ V9 Bobber εκφράζει ένα πιο σκοτεινό και νυκτόβιο πνεύμα. Έχει μεγάλα ελαστικά και total black εμφάνιση. Οι V9 Roamer και V9 Bobber MY 2017 είναι εξοπλισμένες με τον δικύλινδρο Moto Guzzi 850 cc Euro 4, έναν κινητήρα που επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα ροπής ακόμη και σε χαμηλές στροφές και διαθέτει εκπληκτικό χαρακτήρα και απόκριση, που συμβάλλουν σε μια πραγματικά συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς Moto Guzzi.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO