spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΑνοίγοντας Τον Δρόμο Προς Την Ελευθερία

Ανοίγοντας Τον Δρόμο Προς Την Ελευθερία

fb post 1H Harley-Davidson φέρνει κοντά σας 23 μοντέλα της γκάμας του 2017 μέσα από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να πραγματοποιήσεις ένα test ride.

Το Harley® On Tour, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία, τόσο για τους ιδιοκτήτες Harley® που ενδιαφέρονται για την επόμενη μοτοσικλέτα τους, όσο και για τους λάτρεις της μάρκας, που επιθυμούν να αγοράσουν την πρώτη τους Harley-Davidson να κανονίσουν ένα test ride και να επιλέξουν τη μοτοσικλέτα που τους ταιριάζει περισσότερο, ανάμεσα στα 23 μοντέλα της γκάμας.

fb post4Το Harley® On Tour θα επισκεφτεί το νέο Νέο Δίκτυο Επίσημων Αντιπροσώπων Harley-Davidson στην Ελλάδα ξεκινώντας το ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη (Μακεδονίας 10, Μενεμένη, τηλ. 2310 700707), όπου θα βρίσκεται στις 6 και 7 Μαΐου.
Tο Harley® on Tour θα είναι στους σταθμούς του μόνο για λίγες μέρες, με μεγάλη ζήτηση και συγκεκριμένο αριθμό θέσεων γι’ αυτό και η κράτηση θα πρέπει να γίνει έγκαιρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κλείσετε το δωρεάν test ride σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.harley-davidson-thessaloniki.gr.

fb post3Με τόσες πολλές μοτοσικλέτες στην πόλη, αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τον ξεχωριστό κόσμο της Harley, να ζήσουν μια εμπειρία test ride, που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για το πέρασμα σε μια νέα ζωή ελευθερίας και ταξιδιών.
Επομένως, δεν έχει σημασία πόσο καιρό ονειρεύεστε την ελευθερία, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κυνηγήσετε το όνειρο. Τώρα είναι η ευκαιρία σας για την επόμενη περιπέτειά σας, ξεκινώντας με αυτό το test ride.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO