spot_img
HomeMOTOΕΙΔΗΣΕΙΣΤι συνδέει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Τι συνδέει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Vultus-10Το NM4 Vultus είναι ένα προχωρημένο σχεδιαστικό πείραμα της HONDA που πρωτοεμφανίστηκε το 2014 και σύντομα μπήκε στην παραγωγή. Το ιδιόμορφο δίκυκλο που θυμίζει οχήματα που οδηγούν οι φανταστικοί ήρωες των ιαπωνικών cartoon, είναι μία διασταύρωση σκούτερ και cruiser με τον δικύλινδρο κινητήρα των 750cc που χρησιμοποιεί η σειρά NC. Φυσικά διαθέτει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) που κάνει την διαφορά.

Ειδικά για την νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ghost in the shell» που θα κάνει πρεμιέρα αύριο (Πέμπτη 30 Μαρτίου), οι σχεδιαστές Scarlett Johanssonτης Honda μετέτρεψαν το ήδη φουτουριστικό NM4 Vultus σε μία σπορ μοτοσυκλέτα που ταιριάζει απόλυτα στην πιο κινηματογραφική εκδοχή της anime ταινίας του 1995. To manga (ιαπωνικό κόμικ) “Ghost In The Shell” είχε κυκλοφορήσει το 1989 και έχει καταγραφεί ως μια από τις σημαντικότερες πηγές έμπνευσης για το “Matrix”.

Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει ο υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης με το NM4 Vultus?

TSAKALOTOS_10Να σας θυμίσω λοιπό το σχόλιο που έκανε στην βουλή πρόσφατα: «Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Κι εγώ θέλω πολλά από τη ζωή….».
Η πανέμορφη ηθοποιός που αποτελεί ευσεβή πόθο του κου Τσακαλώτου, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ghost in the shell» και οδηγεί το φουτουριστικό δίκυκλο της Honda, οπότε εάν ο υπουργός θέλει να αποκτήσει κάτι κοινό με την πρωταγωνίστρια, δεν έχει παρά να αποκτήσει μία HONDA NM4 Vultus……..

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO