spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΗ νέα ειδική έκδοση ID.3 PRIME PRO S

Η νέα ειδική έκδοση ID.3 PRIME PRO S

Η νέα ειδική έκδοση ID.3 PRIME PRO S

Η γκάμα του ID.3, του ηλεκτρικού compact μοντέλου της Volkswagen που έχει αναδειχθεί σε ένα παγκόσμιο best-seller ανάμεσα στα ηλεκτρικά μοντέλα, εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση ID.3 Prime Pro S.

Η έκδοση Prime που πλέον θα είναι διαθέσιμη και για το ID.3 PRO S, θα διατίθεται και με τη μεγάλη μπαταρία, με ωφέλιμη χωρητικότητα 77kWh και κατανάλωση 15,8 kWh/km, ενώ η αυτονομία σε μεικτό κύκλο θα φτάνει τα 549km.

Ο βασικός εξοπλισμός του ID.3 Pro S Prime τεσσάρων θέσεων, ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα και την άνεση στο εσωτερικό, όσο και για το πλήθος των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός της έκδοσης κάνει επίσης τη διαφορά, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του με όλα τα νέα του χαρακτηριστικά.

Εξωτερικά οι ζάντες αλουμινίου “Andoya” 7.5J x 19, με AirStop® ελαστικά, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα του μοντέλου, ενώ τα σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ του προσφέρουν μια επιπλέον δυναμική αίσθηση. Επιπλέον, οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι, ενώ ο καθρέπτης του συνοδηγού είναι με λειτουργία βύθισης όταν επιλέγεται η όπισθεν.

Στο εσωτερικό, ο φωτισμός Ambient 30 χρωμάτων «δένει» αρμονικά με την επένδυση καθισμάτων σε micro fleece “ArtVelours”. Το δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι είναι πλέον θερμαινόμενο με touch control. Τα καθίσματα πλέον, στη μπροστινή πλευρά είναι θερμαινόμενα και ξεχωριστά ρυθμιζόμενα, ενώ τα πίσω καθίσματα είναι ασύμμετρα αναδιπλούμενα με κεντρικό υποβραχιόνιο.

Επιπλέον, τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι “Play & Pause”, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει δύο ποτηροθήκες, φωτιζόμενο χώρο τοποθέτησης smartphone και αποθηκευτικό χώρο με roller. Επίσης, ο εσωτερικός καθρέπτης είναι αυτόματος και αντιθαμβωτικός.

Τα συστήματα υποβοήθησης έχουν ενισχυθεί σημαντικά με τα Park Assist Plus (έξυπνη υποβοήθηση στάθμευσης) και Pre-Crash (σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών) να ξεχωρίζουν.

Το ID.3 Pro S Prime διαθέτει επίσης κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα κλειδώματος/ ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί (Keyless Access), αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου, προστασία από ρυμούλκηση και σύστημα κλειδώματος SAFELOCK.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα επιλογής μόνο ως προς το εξωτερικό χρώμα και την αντλία θερμότητας, ενώ προσφέρεται αποκλειστικά με δύο πίσω καθίσματα.

Η λιανική τιμή του ID.3 Prime Pro S είναι 46.500€. Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας, η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού οχήματος θα υπολογίζεται με ποσοστό 30% επί της βασικής τιμής, με πλαφόν τις 8.000€. Οπότε η τιμή του ID.3 Prime Pro S, με την επιδότηση της πολιτείας, διαμορφώνεται στις 38.500€, καθιστώντας το ένα από τα πιο ανταγωνιστικά μοντέλα της αγοράς με βάση τον εξοπλισμό και την προσφερόμενη αυτονομία.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO