spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΗλεκτρικό πυροσβεστικό φορτηγό ADDAX

Ηλεκτρικό πυροσβεστικό φορτηγό ADDAX

Ηλεκτρικό πυροσβεστικό φορτηγό ADDAX

 

Πρόσφατα ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων προμηθεύτηκε ένα αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρό φορτηγό ADDAX, ειδικά διασκευασμένο για αποστολές πυρόσβεσης.

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά ADDAX, εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Μπορούν να κινηθούν σχεδόν οπουδήποτε, έχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στις δύσκολες συνθήκες των πόλεων. Λειτουργικά και ανθεκτικά, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, σε σχέση με άλλα ηλεκτρικά οχήματα.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα των φορτηγών ADDAX, είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία ή οργανισμού.

Επιπλέον, για εξειδικευμένες εργασίες, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές (Δήμους – Περιφέρειες, Οργανισμούς) με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους, με διαστάσεις που τους επιτρέπει να περάσουν ακόμη και από στενούς δρόμους και σοκάκια, εκεί όπου τα παραδοσιακά φορτηγά δεν έχουν καμιά πιθανότητα πρόσβασης!

ADDAX_03

Τα ελαφρά φορτηγά ADDAX, εκτός από αμιγώς ηλεκτροκίνητα είναι και ήσυχα. Αποτελούν τον ιδανικό στόλο οχημάτων κοινής ωφέλειας, για τις πόλεις που επιθυμούν να στραφούν στην βιώσιμη κινητικότητα, προστατεύοντας τους κατοίκους τους τόσο από τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων, όσο και από την ηχορύπανση.

Εκτός των παραπάνω, τα ελαφρά φορτηγά της ADDAX διατηρούν σημαντικό πλεονέκτημα στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας. Οι καμπίνες των οχημάτων αυτών είναι από τις υψηλότερες (2 μέτρα) και πιο ευρύχωρες (1,4 μέτρα) στην αγορά και εξοπλίζονται με διπλό σύστημα ανάρτησης, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

 

Για την κίνηση των αμιγώς ηλεκτροκίνητων ελαφρών φορτηγών ADDAX, φροντίζει μια νέα γενιά μπαταριών με τεχνολογία LiFePO4, που προσφέρει :

Εκτιμώμενο χρόνο ζωής (των μπαταριών) στα 10 έτη, που μπορεί να επεκταθεί και για άλλες χρήσεις, όπως για παράδειγμα ως μέσο αποθήκευσης ενέργειας σε φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

Απαλλαγή από το σύνδρομο του “memory effect”, που σημαίνει ότι επαναφορτίζονται όποτε το επιθυμεί ο χρήστης. Αυτό είναι ιδανικό, στην περίπτωση ευκαιριακών επαναφορτίσεων με ταχυ-φορτιστή !

 

Μεγάλη χωρητικότητα, καθώς το περιορισμένο βάρος τους προσφέρει επιπλέον χωρητικότητα για φορτίο από 200 έως 300 kg!

 

Ενισχυμένη ασφάλεια, καθώς είναι απαλλαγμένες από σπάνια μέταλλα, που ενέχουν κίνδυνο πυρκαγιάς.

ADDAX_04

 

Έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο, σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου και τις παραδοσιακές μπαταρίες Ιόντων –Λιθίου, που αποδείχθηκαν εξαιρετικά ρυπογόνες και δύσκολο να ανακυκλωθούν. Οι μπαταρίες των φορτηγών ADDAX είναι ανακυκλώσιμες και δεν χρησιμοποιείται κοβάλτιο ως προϊόν παιδικής εργασίας !

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά ADDAX, κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο Βέλγιο, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος χρήσης (συντήρηση, καύσιμα και έκτακτες βλάβες), κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για στόλους οργανισμών, Δήμων και Περιφερειών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ελαφρά φορτηγά της ADDAX, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 561200, καθώς και στο info@njtgroup.gr.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO