spot_img

Hyundai Kona electric

Hyundai Kona electric

Διαθέσιμο ήδη στην Ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης 37.990 €, είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της ευρωπαϊκής αγοράς.  Συνδυάζει το χαρακτηριστικό στυλ των SUVs της Hyundai και ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 Διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις ηλεκτροκινητήρων 39kWh (136ps) και 64kWh (204ps), προσφέροντας εξαιρετική αυτονομία 449 χιλιομέτρων (WLTP).  Διαθέτει μοναδικό εξωτερικό σχεδιασμό με κλειστή μάσκα και ειδική κεντρική κονσόλα στο εσωτερικό για την έξυπνη λειτουργία του shift-by-wire. Η πλειάδα νέων τεχνολογιών παρέχει ευχάριστη ατμόσφαιρα στην καμπίνα βελτιστοποιώντας την εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ συνδυάζει πρακτικότητα και ευρυχωρία και είναι απόλυτα κατάλληλο για καθημερινή χρήση.  Διαθέτει την ευρεία γκάμα των ενεργών χαρακτηριστικών ασφαλείας Hyundai SmartSense.Είναι δε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε στο Αυστραλιανό NCAP (Οκτώβριος 2019) όπου και έλαβε διάκριση 5 αστέρων ANCAP.

Hyundai Kona Electric_03

Η Hyundai δημιούργησε με το KΟΝΑ Electric, ένα νέο ορόσημο στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το ηλεκτρικό compact SUV της μάρκας δίνει το παρόν στην Ελληνική αγορά με ελκυστικό σχεδιασμό, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και μια εξαιρετική γκάμα καινοτόμων τεχνολογιών.

Αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην επιτυχημένη γκάμα της Hyundai και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική θέση της εταιρείας στην κατηγορία των φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων (eco-cars). Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των SUVs με τη δυναμική των ηλεκτρoκινητήρων. Η Hyundai είναι η πρώτη μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη που παρουσίασε ένα πλήρως ηλεκτρικό compact SUV προσιτό σε όλους.

Hyundai Kona Electric_04

Το KΟΝΑ Electric καινοτομεί καθώς συνδυάζει τις δύο ταχύτερα αναπτυσσόμενες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας: αυτές των SUVs και της ηλεκτροκίνησης, ενώ διαθέτει την ίδια εκφραστική σχεδίαση και το χαρακτήρα του KΟΝΑ. Η πλήρως ηλεκτρική έκδοση αντικατοπτρίζει τον ξεχωριστό τρόπο ζωής των σύγχρονων καταναλωτών που επωφελούνται από το έντονο fun-to-drive και τις μηδενικές επιπτώσεις στο περιβάλλον ενός πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το νέο πλαίσιο αμαξώματος του ΚΟΝΑ εξασφαλίζει την ενσωμάτωση των μπαταριών χωρίς να επηρεάζονται οι χώροι στο εσωτερικό.

Διατίθεται με δύο εκδόσεις κινητήρων, προσφέροντας στους αγοραστές του έναν από τους ισχυρότερους ηλεκτροκινητήρες. Η έκδοση με τη μεγάλη μπαταρία των 64 kWh έχει αυτονομία 449 χιλιομέτρων (μικτός κύκλος κατά WLTP) και 619 χιλιομέτρων εντός πόλης, με μέγιστη απόδοση 204 PS / 150 kW και ροπή 395 Nm. Με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 7,9 δευτερόλεπτα το ΚΟΝΑ Electric παρέχει μια πραγματική fun-to-drive εμπειρία οδήγησης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO