spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΣυνεργασία Nissan και Blink Charging Hellas

Συνεργασία Nissan και Blink Charging Hellas

Συνεργασία Nissan και Blink Charging Hellas

Στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης της Blink Charging Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας με την Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, στον τομέα της παροχής λύσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κύριος Τάκης Θεοχαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, δήλωσε : “Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη BLINK ως συνεργάτη μας, στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η Nissan, ως πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, εργάζεται συστηματικά για ένα μέλλον βιώσιμης κινητικότητας χωρίς εκπομπές C0₂. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα διευρύνουμε το πεδίο των διαθέσιμων επιλογών σε λύσεις που αφορούν την φόρτιση των οχημάτων μας, τόσο για το δίκτυο των αντιπροσώπων μας, όσο και για τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία και γι’ αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.”

Nissan Blink_03

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και η προβολή της ανάπτυξης του Πανελλαδικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Κατέχει και λειτουργεί δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ενώ παράλληλα προσφέρει συνδεσιμότητα με τη Blink International, μια cloud-based πλατφόρμα η οποία λειτουργεί, παρακολουθεί και διαχειρίζεται το δίκτυο σταθμών φόρτισης Blink κι ενημερώνεται με όλα τα σχετικά δεδομένα.

Η Blink παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε τοποθεσίας.

Η Nissan είναι πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία και στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας πολύ νωρίς αντιληφθεί τα πλεονεκτήματά της. Για την Nissan, η ηλεκτροκίνηση είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης ηλεκτροκίνητων οχημάτων για περισσότερα από 70 χρόνια, καθώς και για πάνω από 25 έτη στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών. Από το 2010, με την πρώτη γενιά του Nissan LEAF, του αμιγούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής, η Nissan συνεχίζει να επενδύει στην βιώσιμη κινητικότητα, τόσο με τη δεύτερη γενιά του μοντέλου αλλά και με τα επαγγελματικά οχήματα e-NV200 & e-Evalia, όσο και με οχήματα υψηλότερων επιδόσεων, όπως το προσφάτως αποκαλυφθέν ηλεκτρικό coupe crossover Nissan Ariya.

Nissan Blink_04

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-Evalia που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.) με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση για την Ηλεκτροκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO