spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΞεκίνησε το Nissan Kicks

Ξεκίνησε το Nissan Kicks

Ξεκίνησε το Nissan Kicks

Το Subcompact SUV θα βρίσκεται στις εκθέσεις της Nissan στην Ιαπωνία, στις 30 Ιουνίου. Συνδυάζει το βραβευμένο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan, καθώς και την υποστήριξη του οδηγού με το ProPILOT. Το Kicks προσφέρει ισχυρή, αθόρυβη οδήγηση και αυξημένη αυτοπεποίθηση στο δρόμο χάρη στο ηλεκτροκίνητο σύνολο e-POWER της Nissan, αλλά και στο σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT, που είναι στάνταρ στον εξοπλισμό του. Στα συν της οδηγικής απόλαυσης συγκαταλέγεται και η ικανότητα επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με την λειτουργία μόνο του πεντάλ γκαζιού. Το Kicks διαθέτει δυναμικό, φουτουριστικό εξωτερικό σχεδιασμό, ενώ το κομψό, ευρύχωρο εσωτερικό του, προσφέρει άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.

Nissan Kicks_03

Το βραβευμένο σύστημα e-POWER διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα που παρέχει ισχύ απευθείας στους τροχούς, ενώ ένας βενζινοκινητήρας παράγει την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια για τον κινητήρα. Ο βελτιστοποιημένος έλεγχος χρονισμού διασφαλίζει ότι ο κινητήρας λειτουργεί μόνο όταν είναι απαραίτητο, ενισχύοντας την ησυχία κατά την κύλιση.

«Το Nissan Kicks προσθέτει μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης στην ολοένα και πιο δημοφιλή κατηγορία των SUV της ιαπωνικής αγοράς», δήλωσε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Nissan, Asako Hoshino. «Γεννήθηκε μέσα από τις πρωτοποριακές ιδέες που εμπνέουν το Nissan Intelligent Mobility, το όραμά μας να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε ενθουσιασμό στη ζωή όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων».

Nissan Kicks_04

Το νέο Nissan Kicks e-POWER έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Ταϊλάνδη τον περασμένο Μάιο. Το λανσάρισμά του σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο στην επέκταση της γκάμας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan, καθώς η εταιρεία ετοιμάζει περισσότερα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μοντέλα e-POWER.

Δείτε το βίντεο με την πρεμιέρα του νέου Nissan Kicks στην Ιαπωνία 

Τεχνολογία ProPILOT

Το ProPILOT, άλλη μια βραβευμένη τεχνολογία της Nissan, υποστηρίζει τους οδηγούς μετριάζοντας το στρες κατά την οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά και στην βεβαρυμμένη κυκλοφορία των αυτοκινητοδρόμων. Χρησιμοποιώντας ραντάρ κύματος χιλιοστών για τον εντοπισμό άλλων οχημάτων, βοηθά τους οδηγούς να διατηρούν τη σωστή απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα, να παραμένουν στο κέντρο στη λωρίδα τους, ενώ ενεργοποιεί και τη λειτουργία της πέδησης, όταν είναι απαραίτητο.

Nissan Kicks_05

Επίσης διατίθεται ως στάνταρ και ένα σύστημα που στέλνει αυτόματα μια αναφορά στην αστυνομία σε περίπτωση ατυχήματος, καθώς και μια χειροκίνητη λειτουργία κλήσης SOS για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ακόμα, όλα τα μοντέλα έρχονται με Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης, ένα σύστημα που παρακολουθεί την περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο και βοηθά στην αποφυγή ή τη μείωση ζημιών που προκαλούνται από συγκρούσεις με οχήματα ή πεζούς, καθώς και με Βοήθεια Έκτακτης Ανάγκης για Άστοχη Εφαρμογή του Πεντάλ Πέδησης.

Nissan Kicks_06

Κομψό, ευρύχωρο εσωτερικό

Η δυναμική, διπλή μάσκα με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό V-motion, ο διακριτικός σχεδιασμός της “αιωρούμενης” οροφής της Nissan και οι φουτουριστικοί προβολείς LED, προσδίδουν στο Kicks ένα δυναμικό και κομψό εξωτερικό. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν έναν από τους 13 χρωματικούς συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων επιλογών διχρωμίας.

Nissan Kicks_07

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από αίσθηση κομψότητας, με υλικά υψηλής ποιότητας που αποπνέουν premium χαρακτήρα. Τα μπροστινά παράθυρα με ευρεία γωνία και χαμηλή μέση παρέχουν ένα ελεύθερο και ανοιχτό οπτικό πεδίο για τον οδηγό. Τα πίσω καθίσματα προσφέρουν 600 χιλιοστά χώρου για τα γόνατα των επιβατών και 85 χιλιοστά για το κεφάλι τους, εξασφαλίζοντας άνεση κατά το ταξίδι. Το πορτμπαγκάζ είναι εξίσου ευρύχωρο, με χωρητικότητα 423 λίτρων, ενώ τα πίσω καθίσματα μπορούν εύκολα να αναδιπλωθούν , επεκτείνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο τον χώρο αποσκευών.

Nissan Kicks_08

Το Kicks διαθέτει τα καθίσματα Zero Gravity της Nissan, σχεδιασμένα για ενισχυμένη άνεση και μείωση της κόπωσης. Η υψηλής ακαμψίας πλατφόρμα του αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και ευελιξία, ακόμα και κατά την οδήγηση σε εξαιρετικά σφιχτές στροφές ή σε περιορισμένους χώρους στάθμευσης.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO