spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑMy Easy Charge από την Fiat Chrysler Automobiles

My Easy Charge από την Fiat Chrysler Automobiles

My Easy Charge από την Fiat Chrysler Automobiles

Σε συνεργασία η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) και η Digital Charging Solutions GmbH (DCS) εξέλιξαν ένα πρόγραμμα δημόσιας φόρτισης, ειδικά για τα νέα Plug-in Hybrid Jeep Renegade και Compass 4xe, το αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, καθώς και όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid μοντέλα του Ομίλου FCA.

Η νέα συμφωνία επιβεβαιώνει τη δέσμευση της FCA να δημιουργεί και να εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες ώστε να κάνει πιο εύκολη και πρακτική τη χρήση των ηλεκτρικών και Plug-in Hybrid οχημάτων.

My_Easy_Charge_03

Σύντομα οι οδηγοί των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) θα απολαμβάνουν ακόμα μια ευκολία στην καθημερινότητα τους. H FCA και η Digital Charging Solutions GmbH, συμφώνησαν οι χρήστες των μοντέλων του Ομίλου να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο πρόγραμμα “My Easy Charge”, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία σύνδεσης με το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης σε όλο τον κόσμο.

Με μία μόνο εφαρμογή και μία χρεωστική κάρτα, το πρόγραμμα θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 130.000 σημεία φόρτισης στην Ευρώπη. Παράλληλα με την εγγραφή στην υπηρεσία οι χρήστες θα χρησιμοποιούν και την πλατφόρμα “My Easy Charge” που θα παρέχει πληροφορίες, χάρτες με τους σταθμούς φόρτισης, προγραμματισμό διαδρομών και βέβαια ενεργοποίηση-χρήση του σταθμού φόρτισης.

Η DCS επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο φόρτισης και έτσι οι χρήστες του “My Easy Charge” θα έχουν ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επιλογών για τη φόρτιση του οχήματος τους.

My_Easy_Charge_04

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DCS, κ. Markus Bartenschlager, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την FCA και την εφαρμογή μιας εξελιγμένης λύσης φόρτισης. Για εμάς αυτή η εξέλιξη σημαίνει ακόμα ένα βήμα προς μια πιο άνετη και εύκολη χρήση της ηλεκτροκίνησης. Ανυπομονούμε να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας με τον Όμιλο FCA.»   

Το τμήμα e-Mobility της Fiat Chrysler Automobiles έχει σαν στόχο την προώθηση  της εναλλακτικής αυτοκίνησης. Για αυτό το λόγο η FCA έχει εξελίξει ένα «οικοσύστημα» σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών, έτσι ώστε η χρήση των ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων να γίνει πιο πρακτική και προσιτή.

My_Easy_Charge_05

O Roberto Di Stefano, Επικεφαλής του e-Mobility της FCA για την περιοχή EMEA σχολίασε:«Η συνεργασία με την DCS έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συμφωνιών στις οποίες ήδη έχουμε προχωρήσει ώστε να κάνουμε πιο ελκυστική και προσιτή τη χρήση των ηλεκτρικών και  εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων. Αν θέλουμε περισσότεροι άνθρωποι να επιλέγουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πρέπει να τους εξασφαλίσουμε μια άνετη εμπειρία χρήσης σε όλα τα επίπεδα, χωρίς άγχος για τη φόρτιση του οχήματος τους. Σε αυτό το πλαίσιο η FCA αποφάσισε να συνεργαστεί με την DCS ώστε να προχωρήσουμε μαζί προς το μέλλον της εναλλακτικής αυτοκίνησης. Με την υπηρεσία “My Easy Charge” προσφέρουμε μια μοναδική και άνετη εμπειρία σε όσους επιλέξουν κάποιο από τα οχήματα μας.»

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO