spot_img

Nissan Kicks e-POWER

Nissan Kicks e-POWER

Το Nissan Kicks e-POWER, ένα ολοκαίνουργιο sub-compact SUV που προσφέρει στον οδηγό του τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, πραγματοποίησε πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του, στην αγορά της Ταϊλάνδης.

NISSAN KICKS e-POWER_03

Εξοπλισμένο με το e-POWER, το επαναστατικό ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τη Nissan στην Ιαπωνία, το νέο Kicks κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και είναι τέλεια προσαρμοσμένο για τον τρόπο ζωής στις πόλεις.

NISSAN KICKS e-POWER_04

Η βραβευμένη τεχνολογία e-POWER της Nissan, διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν e-POWER προσφέρουν την ίδια ομαλή, άμεση επιτάχυνση και ισχυρή απόδοση, με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας, λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

NISSAN KICKS e-POWER_05

Η ολοκαίνουργια τεχνολογία e-POWER του Nissan Kicks διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα EM57, μια γεννήτρια και έναν μετατροπέα που παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τον τρικύλινδρο 1,2 λίτρων κινητήρα DOHC, 12 βαλβίδων.

NISSAN KICKS e-POWER_06

Το σύστημα e-POWER προσφέρει μέγιστη ισχύ 95 kilowatt (kW) (129 PS) και μέγιστη “επίπεδη” ροπή 260 Nm, με την εμπειρία οδήγησης να είναι παρόμοια με αυτή ενός EV. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 1,57 kWh στο ολοκαίνουργιο Nissan Kicks e-POWER διαθέτει τέσσερις μονάδες, που παρέχουν ομαλή επιτάχυνση, ήσυχη κύλιση και βέλτιστη οικονομία καυσίμου.

NISSAN KICKS e-POWER_07

Το νέο, ξεχωριστό μοντέλο, έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες ατόμων, ζευγαριών ή και νέων οικογενειών που αναζητούν μοναδικό στυλ, ευρυχωρία, τεχνολογία αιχμής, έξυπνη λειτουργικότητα και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, σε προσιτή τιμή.

NISSAN KICKS e-POWER_08

“Το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Nissan Kicks e-POWER στην Ταϊλάνδη αντιπροσωπεύει το επαναστατικό και καινοτόμο DNA της Nissan “, δήλωσε ο Yutaka Sanada, περιφερειακός αντιπρόεδρος της Nissan Asia & Oceania. “Είναι μια συναρπαστική μέρα για τη Nissan και την Ταϊλάνδη, ως βασικός παγκόσμιος κόμβος παραγωγής και εξαγωγής για τη Nissan, ενισχύοντας τον ηγετικό της ρόλο στην ηλεκτροκίνηση.”

 

Δείτε το βίντεο με την βραβευμένη τεχνολογία e Power της Nissan: 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO